Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"100 εκατομμύρια εως 17 Οκτωβρίου ή κλείνουν τα Ναυπηγεία"!

07.10.2011 | 10:30
Στη κόψη του ξυραφιού και πάλι τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά.Σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση των Ναυπηγείων υπό τον Ισκαντάρ Σάφα, έχει στείλει επιστολή στην ηγεσία του ΥΕΘΑ ,με την οποία ζητά την καταβολή 100.000 ευρώ ,μέχρι τις 17 Οκτωβρίου. Αν τα χρήματα δεν καταβληθούν τότε όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά,συμπεριλαμβανομένου και του λουκέτου!

Το χειρότερο είναι ότι ο Σάφα,"πατάει" στην σύμβαση που έχει υπογράψει με το Ελληνικό Δημόσιο και η οποία προβλέπει χρονοδιάγραμμα πληρωμών ανεξάρτητα από τη πρόοδο του ναυπηγικού έργου για τα υποβρύχια τύπου ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ που έχουν αναλάβει να φτιάξουν στο Σκαραμαγκά!


Τι λένε οι πληροφορίες; Ότι παρά το κακό μας χάλι έχει δοθεί εντολή να βρεθούν τα χρήματα και να δοθούν; Όσο για τα υποβρύχια; Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι δεν έχει κοπεί ,ούτε λαμαρίνα!

Ο ΥΕΘΑ ,είχε χθες συνάντηση με τον Επίτροπο Αλμούνια,σε μια προσπάθεια να τον πείσει ότι πρέπει να επιτραπεί στο Ναυπηγείο του Σκαραμαγκά να έχει δραστηριότητες και στο εμπορικό ναυπηγικό κομμάτι κι όχι μόνο στο στρατιωτικό.
 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ