Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

11 πράκτορες της φρουράς Ομπάμα σε διαθεσιμότητα για ανάρμοστη συμπεριφορά

15.04.2012 | 11:17
Η υπηρεσία η οποία είναι αρμόδια για την προστασία του προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα και σημαντικών προσώπων (US Secret Service) ανακοίνωσε ότι έθεσε σε διαθεσιμότητα 11 πράκτορες ενόσω διεξάγεται έρευνα για ανάρμοστη συμπεριφορά από μέρους τους στην Κολομβία πριν από την άφιξη του αμερικανού προέδρου και ζήτησε συγγνώμη για το συμβάν και το θόρυβο που προκάλεσε.
   Πρόκειται για την "συνήθη διαδικασία (. . .) που μας δίνει την ευκαιρία να διεξαγάγουμε μια πλήρη, εις βάρος και δίκαιη έρευνα για τις κατηγορίες", ανέφερε η υπηρεσία σε ανακοίνωσή της, χωρίς να δώσει λεπτομέρειες για το τι συνέβη. Πηγές της αστυνομίας στην Κολομβία είπαν στην εφημερίδα The Washington Post ότι οι πράκτορες προσπάθησαν να φέρουν πόρνες στο ξενοδοχείο τους και έκαναν χρήση αλκοόλ. Το συμβάν "δεν αντανακλά την συμπεριφορά του προσωπικού μας που ταξιδεύει καθημερινά στη χώρα και στον κόσμο εκτελώντας τα καθήκοντά του με αφοσίωση κι επαγγελματισμό", ανέφερε η ανακοίνωση της Secret Service.
   Ο Λευκός Οίκος ανέφερε ότι ο πρόεδρος Ομπάμα δεν αποσπάστηκε από το σκάνδαλο. "Απασχόλησε πολύ περισσότερο τον Τύπο", δήλωσε ο εκπρόσωπος της αμερικανικής προεδρίας Τζέι Κάρνεϊ. "Κάνει την δουλειά που ήρθε να κάνει", πρόσθεσε.
   Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο Fox News, έρευνα διεξάγεται και σε βάρος πέντε αμερικανών στρατιωτικών. 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ