Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

3.00 το πρωί,το Reuters,μεταδίδει εμπλοκή για Παπαδημο

09.11.2011 | 06:35
Το ενδεχόμενο να ηγηθεί του νέου κυβερνητικού σχήματος ο Λουκάς Παπαδήμος φαίνεται πως δεν θα ευωδοθεί, σύμφωνα τουλάχιστον με τηλεγράφημα του Ρόιτερς, το οποίο, επικαλούμενο πηγές τόσο από το ΠΑΣΟΚ όσο και από τη ΝΔ, που όμως θέλησαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους, αναφέρει ότι "Η υποψηφιότητα του Λ.Παπαδήμου προσκρούει σε προβλήματα που προκύπτουν και από τις δύο πλευρές (κυβέρνησης και αντιπολίτευσης)".

   

Τα πολιτικά κόμματα εξετάζουν το ενδεχόμενο άλλων επιλογών, ενώ σύμφωνα με τα ελληνικά ΜΜΕ, ακούγονται τα ονόματα του Φίλιπου Πετσάλνικου και του Απόστολου Κακλαμάνη. Ωστόσο και οι δύο πολιτικοί άνδρες διεύψευσαν τις εν λόγω αναφορές.


Ανακοινώσεις το μεσημέρι

Σήμερα, λίγο μετά το μεσημέρι, αναμένεται να ανακοινωθεί το όνομα του νέου πρωθυπουργού και η σύνθεση της νέας κυβέρνησης.

    Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο κ. Παπανδρέου αναμένεται μέχρι το μεσημέρι να γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στον οποίο θα υποβάλλει την παραίτησή του και την παραίτηση της κυβέρνησής του.

   

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών με την συμμετοχή όσων επιθυμούν και εν συνεχεία θα ανακοινωθεί η σύνθεση της νέας κυβέρνησης.

   

Ο πρωθυπουργός Γιώργος Α. Παπανδρέου παρέμεινε μέχρι αργά το βράδυ στο γραφείο του στην Βουλή συνεργαζόμενος με τους στενούς του συνεργάτες, τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Οικονομικών, Ευάγγελο Βενιζέλο, και τον διευθυντή του πολιτικού του γραφείου, Νίκο Αθανασάκη.

   

Μέχρι αργά τη νύχτα παρέμενε στην Βουλή και ο Πρόεδρος του Σώματος, Φίλιππος Πετσάλνικος, ο οποίος διέψευσε με κατηγορηματικό τρόπο τις φήμες που τον έφεραν να έχει αποδεχτεί πρόταση να είναι ο επόμενος πρωθυπουργός.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η ΧΩΡΑ ΣΕ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ ΟΔΕΥΕΙ ΣΕ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ:ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ,ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ,ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ


ΟΛΙ ΡΕΝ:ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ


Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΕ ΓΕΛΟΙΑΓΡΑΦΙΕΣ.ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ


ΕΜΠΛΟΚΗ!Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ