Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

30,1 εκατομμύρια δολάρια έργο από Raytheon,πήρε η Intracom Defense.

06.06.2011 | 07:13
Η INTRACOM Defense Electronics ανέλαβε από την RAYTHEON έργο ύψους 30,1 εκατ. δολ. ΗΠΑ για την κατασκευή ολοκληρωμένων υποσυστημάτων των PATRIOT. Η σύμβαση, μετά από διεθνή διαγωνισμό, αφορά στην κατασκευή του συστήματος Antenna Mast Group (AMG) για τις ανάγκες τρίτων χωρών και προβλέπεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2014. Το έργο περιλαμβάνει την εξ ολοκλήρου κατασκευή των συστημάτων AMG στην Ελλάδα όπως και τις απαιτούμενες εργασίες σχεδίασης και τεχνικών υπηρεσιών. Σημαντικό μέρος του προγράμματος η INTRACOM Defense Electronics αναθέτει σε άλλες ελληνικές αμυντικές επιχειρήσεις ενισχύοντας την εγχώρια βιομηχανική δραστηριότητα.
Με την ανάθεση αυτή η INTRACOM Defense Electronics εντάσσεται στο παγκόσμιο σύστημα εφοδιαστικής αλυσίδας ως υποψήφιος κατασκευαστής για τα AMGs.

«Για περισσότερο από 15 χρόνια η RAYTHEON εμπιστεύεται την INTRACOM Defense για τις άρτιες κατασκευαστικές δυνατότητες της και τη διασφάλιση ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές. Στην παρούσα δύσκολη οικονομική συγκυρία συνεισφέρουμε θετικά στην παραγωγική δραστηριότητα της χώρας μας και είμαστε υπερήφανοι που έχουμε επιλεγεί από μια από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως εταιρίες στο χώρο της άμυνας για την κατασκευή ενός ιδιαίτερα τεχνολογικά πολύπλοκου συστήματος άμυνας», δήλωσε ο κ. Γεώργιος Τρουλλινός, Διευθύνων Σύμβουλος της INTRACOM Defense Electronics.
 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ