Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

69 νεκροί στο Πακιστάν από βομβιστική επίθεση.Η απάντηση για τον Οσάμα;

13.05.2011 | 06:50
Ο απολογισμός των νεκρών από επίθεση αυτοκτονίας που πραγματοποιήθηκε σήμερα σε κέντρο εκπαίδευσης παραστρατιωτικής δύναμης στο βορειοδυτικό Πακιστάν --η πρώτη μεγάλη επίθεση αφότου ο Οσάμα Μπιν Λάντεν σκοτώθηκε στη χώρα στις 2 Μαΐου-- αυξήθηκε σε τουλάχιστον 69, ανακοίνωσε αξιωματούχος της αστυνομίας. 

   

"Ο απολογισμός των νεκρών είναι τώρα 69. Ήταν βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας", δήλωσε προς το πρακτορείο Ρόιτερς ο Νισάρ Μαρουάτ, ο αρχηγός της αστυνομίας στην πόλη Τσαρσάντα όπου πραγματοποιήθηκε η επίθεση. Η Αλ-Κάιντα και οι σύμμαχοί της στο Πακιστάν έχουν δηλώσει ότι θα εκδικηθούν το φόνο του Μπιν Λάντεν από τις αμερικανικές ειδικές δυνάμεις. 

   

Σύμφωνα με τον Νισάρ Μαρουάτ, εξεράγησαν δύο βόμβες, η πρώτη από τις οποίες ανατινάχθηκε από έναν καμικάζι. Η επίθεση είχε στόχο τους δοκίμους σε κέντρο εκπαίδευσης μιας παραστρατιωτικής δύναμης που έχει αναλάβει την ασφάλεια των συνόρων και εξαρτάται από το στρατό. Την ώρα της επίθεσης οι νεαροί εκπαιδευόμενοι έφευγαν από το στρατόπεδο και ετοιμάζονταν να πάρουν το λεωφορείο για άδεια 10 ημερών. 
 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ