Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ανατριχιαστικά μπλουζάκια Ισραηλινών προκαλούν θλίψη και αποτροπιασμό

20.01.2011 | 13:18
Ακόμη και μέσα στο Ισραήλ πληθαίνουν οι φωνές διαμαρτυρίας για τα μπλουζάκια που είναι της μόδας τον τελευταίο καιρό και τα φορούν κάποιοι φαντάροι κάτω από τις στολές τους.
Είναι μπλουζάκια που μόνο αποτροπιασμό προκαλούν, στερούνται ηθικής, (ακόμη και ηθικής ενός πολέμου, αφού στόχος δεν είναι κάποιος άλλος στρατιώτης, αλλά μανούλες και μικρά παιδάκια) και και σίγουρα δεν τιμούν αυτόν που τα φοράει.
Σε διάφορα χρώματα και μεγέθη στο πίσω μέρος απεικονίζουν ένα στόχαστρο. Μέσα στο σκοπευτικό έχουν ζωγραφίσει σχέδια που απεικονίζουν Παλαιστίνιους, μαζί με εμετικά σχόλια.
Σε ένα μπλουζάκι στο κέντρο του σκοπευτικού βρίσκεται μια έγκυος Παλαιστίνια. Το χυδαίο σχόλιο είναι :”'Ένας πυροβολισμός, δύο νεκροί”
Σε ένα άλλο μπλουζάκι που απεικονίζει ένα μικρό Παλαιστίνιο πάλι να βρίσκεται στο κέντρο του στόχου γράφουν το χυδαίο:“Όσο πιο μικρός ο στόχος τόσο πιο δύσκολος είναι”
Υπάρχουν μπλουζάκια που δείχνουν ένα μαχητή Παλαιστίνιο πάλι μέσα σε στόχο και από κάτω γράφουν: “Τρέξε όσο θες, απλά θα πεθάνεις κουρασμένος”

Το πλέον αποτρόπαιο μπλουζάκι δείχνει νεκρά παιδάκια πάλι μέσα σε στόχαστρο και γράφει: “σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε προφυλακτικά, αλλιώς είμαστε εμείς εδώ”
 
 
 

Tags: ΔΕΛΤΙΟ

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ