Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

01.04.2012 | 00:01

Ανοίγει πάλι η Καλαμάτα ως Κέντρο Νεοσυλλέκτων

Τι έχει μείνει στους βουλευτές που σύντομα θα είναι υποψήφιοι βουλευτές για να προσελκύσουν ψηφοφόρους;Καμιά μετάθεση και τα στρατόπεδα της εκλογικής τους περιφέρειας, που όλοι προσπαθούν να τα κρατήσουν ανοιχτά! Μάλλον σ΄ αυτή τη προεκλογική περίοδο θα δούμε να ανοίγουν …κι άλλα.

Τι έχει μείνει στους βουλευτές που σύντομα θα είναι υποψήφιοι βουλευτές,για να προσελκύσουν ψηφοφόρους;Καμιά μετάθεση και βέβαια τα στρατόπεδα της εκλογικής τους περιφέρειας που όλοι προσπαθούν να τα κρατήσουν ανοιχτά! Κι όχι μόνο αυτό.Φαίνεται ότι σ΄ αυτή τη προεκλογική περίοδο θα δούμε να ανοίγουν …κι άλλα στρατόπεδα,απ΄ αυτά που είχαν κλείσει!

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες ο Αβραμόπουλος φαίνεται ότι θα ικανοποιήσει τον πρώην ΥΦΕΘΑ και βουλευτή Μεσσηνίας Γιάννη Λαμπρόπουλο και θα επαναλειτουργήσει το Κέντρο Νεοσυλλέκτων Καλαμάτας.

Σύμφωνα με το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων,που έχει παντού ανταποκριτές,τα τοπικά ΜΜΕ θεωρούν δεδομένη την επαναλειτουργία του στρατοπέδου και μεταδίδουν δηλώσεις του κ.Λαμπρόπουλου, σύμφωνα με τις οποίες «δεν υπάρχει συζήτηση, δεν τίθεται θέμα το καλύτερο στρατόπεδο της Ελλάδας να γίνει κέντρο λαθρομεταναστών» ,αλλά για Κέντρο Νεοσυλλέκτων αμέσως μετά τις εκλογές είναι μια χαρά.


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ