Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αντεπίθεση Πάγκαλου:Αδαείς-Άσχετοι-Υστερόβουλοι όσοι με σχολίασαν

11.11.2010 | 15:34
“Υστερόβουλοι, άσχετοι και αδαείς”,χαρακτηρίζονται από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θόδωρο Πάγκαλο,όσοι “έσπευσαν να σχολιάσουν “ τις δηλώσεις του περί αντιπαραγωγικών στρατιωτικών.Στην επιστολή του προς τον επίτιμο Α/ΓΕΝ Νίκο Παππά,δεν διευκρινίζει αν ανάμεσα σ΄ αυτούς συμπεριλαμβάνει και τον υπουργό Άμυνας Ευάγγελο Βενιζέλο,ο οποίος είχε εμμέσως απαντήσει στον Θ.Πάγκαλο.

Ο κ.Πάγκαλος στην επιστολή του προς το Ν.Παππά εξηγεί ότι “δεν χρησιμοποίησα τη λέξη αντιπαραγωγικοί ,που σημαίνει κάτι διαφορετικό από την έκφραση μη παραγωγικός”. Και συνεχίζει:
“Στοιχειώδης κανόνας της οικονομικής επιστήμης είναι ότι παραγωγικοί είναι όσοι ασχολούνται με την αγροτική παραγωγή και τη μεταποίηση. Οι υπόλοιποι συμμετέχουν στη διανομή του προϊόντος.Δεν είναι ούτε άχρηστοι,ούτε αντιπαραγωγικοί.Νομικοί που είναι και το επάγγλεμά μου ,στρατιωτικοί ,αστυνομικοί,ιερείς ,απλώς δημιουργούν τις προϋποθέσεις της παραγωγής σε μια οργανωμένη κοινωνία και αμείβονται γι΄ αυτό. Είναι χρήσιμοι ασκούν το επάγγελμά τους με τρόπο αξιοπρεπή, και βέβαια κατ΄εξοχήν οι στρατιωτικοί έχουν και λόγο να αισθάνονται υπερήφανοι για το ρόλο τους στην ελληνική ιστορία, αν πολέμησαν τους εχθρούς του έθνους,όπως η οικογένεια από την οποία κατάγομαι και δεν πρόδωσαν το Σύνταγμα και τους νόμους όπως στην πρόσφατη επταετία...
Όλα τα υπόλοιπα που γράφεις,είναι πολύ ενδιαφέροντα αλλά δεν έχουν καμμία σχέση με τις δηλώσεις που μου αποδίδονται και τις οποίες εν χορώ διάφοροι άσχετοι,υστερόβουλοι και αδαείς έσπευσαν να σχολιάσουν.”
Αναμένεται ...θύελλα

Tags:

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ