Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απίστευτο-παιδάκι απαγγέλλει το Κοράνι και βάζει τα κλάματα από τη φόρτιση-δείτε το βίντεο

08.04.2011 | 21:13
Ο Μωχαμέντ Χουσείν Ρανγμπάστ, είναι ένας 6χρονος Ιρανός που πιστεύει ακράδαντα στο Ισλάμ. Είναι Σιήτης, όπως οι περισσότεροι Ιρανοί συμπατριώτες του και θεωρείται από πολλούς σαν ένας ανερχόμενος θρησκευτικός ηγέτης στο Ισλάμ. Είναι από τα πλέον αναγνωρίσιμα πρόσωπα αυτή τη στιγμή στο Ιράν, ίσως μετά τον Αχμαντινετζάν και τον Αγιατολάχ.
 
Η ευφράδεια του είναι απίστευτη και όπως θα δείτε καθηλώνει το πλήθος στο οποίο μιλάει που τον παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα. Ο Χουσείν απαγγέλλει εδάφια του Ισλάμ με τρόπο που δεν σηκώνει καμία αμφισβήτηση για τους πιστούς.
 
Ο μικρός Χουσείν έχει ταυτιστεί με τους Σιήτες. Μισεί σχεδόν τους Σουνίτες και θεωρεί ότι χαλίφης στη θέση του προφήτη Μωάμεθ μετά τον θάνατο του, θα έπρεπε να είναι ο ξάδερφος του και άνδρας της κόρης του προφήτη, της Φατιμά, ο Αλή.
 
Ο Αλή δολοφονήθηκε από τους Σουνίτες του Αμπού Μπάκρ και του Μουαουίγια (Μωαβία) και η Φατιμά η κόρη του προφήτη, χτυπήθηκε από τους ίδιους.
 
Για το περιστατικό αυτό ο μικρός Χουσείν μιλά στο κοινό του. Είναι τόσο μεγάλη η ένταση της φωνής του όταν περιγράφει την επίθεση στη Φατιμά που ο κόσμος που τον παρακολουθεί λυγίζει, πορώνεται. Ο μικρός Χουσείν μπορεί να σαγηνεύει το πλήθος αλλά δεν παύει να είναι ένα 6χρονο παιδί. Ένα παιδί που σαν όλα τα παιδιά του κόσμου έχει έντονα τα συναισθήματα στην ευαίσθητη του ψυχή...
 
Παρακολουθήστε το κλάμα του όταν μιλάει για την κόρη του Προφήτη. Δείτε πως δεν αντέχει αυτό που περιγράφει και σπάει. Αναρωτηθείτε ποιος γονιός αφήνει ένα 6χρονο να βιώνει τόσο έντονα θρησκευτικά συναισθήματα

Το βίντεο είναι πραγματικά συγκλονιστικό.


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ