Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απόλυτη ισοπαλία!Ανεπαίσθητη η διαφορά υπέρ ΝΔ στα exit polls.Η κάλπη θα δείξει

17.06.2012 | 19:04Επιβεβαιώνονται πλήρως όσοι υποστήριζαν ότι θα ζήσουμε το απόλυτο ντέρμπι,το απόλυτο θρίλερ σ΄ αυτές τις εκλογές.Χθες δημοσιεύσαμε ανάλυση του Stratfor που έλεγε για απόλυτη ισοπαλία .Τα αποτελέσματα των exit polls επιβεβαιώνουν πλήρως αυτές τις εκτιμήσεις.


Απόλυτο ντέρμπι με ελάχιστο προβάδισμα της ΝΔ δίνει το κοινό exit poll των τηλεοπτικών σταθμών. Από την εικόνα που δημιουργεί δεν προκύπτει ξεκάθαρα ποιός θα είναι ο νικητής των εκλογών τον οποίο θα γνωρίζουμε μετά τις 10 το βράδυ όταν θα έχει συγκεντρωθεί το 15% των επίσημων αποτελεσμάτων.

Η ΝΔ, κατάφερε να αυξήσει πολύ τα ποσοστά της αλλά όχι και να δημιουργήσει την διαφορά ασφαλείας από τον ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος με την επίδοσή του αγγίζει τα όρια του ρεκόρ.

Μέχρι πριν από 8 μήνες ήταν στο 4%, στις 6 Μαϊου σκαρφάλωσε στο 17% και σήμερα είναι στο 28,5%.

Το ΠΑΣΟΚ σημειώνει ελαφρά πτώση αλλά μένει διψήφιο, ενώ πτώση καταγράφει και το κόμμα του Πάνου Καμμένου που διατηρεί όμως την 4η θέση. Από 10,6% παίρνει 6,8%.

Η Χρυσή Αυγή παρόλα όσα μεσολάβησαν έρχεται 5η και δεν καταγράφει σημαντικές απώλειες ποσοστών αφού από το 6,97% πάει στο 6,8%.

Το κόμμα του Φώτη Κουβέλη, κρατάει σημαντικά ποσοστά και ρυθμιστικό ρόλο, ενώ αυτή η εκλογική μάχη είναι μια ηχηρή αποτυχία για το ΚΚΕ το οποίο απο τρίτος πόλος που ήταν επι δεκαετίες, μπαίνει στην Βουλή ως τελευταίο από τα 7 που έχουν κοινοβουλευτική εκπροσώπηση.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ