Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αποστρατείες λόγω...φάτσας και "χρυσές" επαναφορές,επί ΔΝΤ!

18.10.2011 | 00:25


Καλά τα μαθήματα “πολιτικής οικονομίας” της κυβέρνησης στους πολίτες που προβλέπουν αποδοχή της οικονομικής εξαθλίωσής τους,χωρίς αντιδράσεις,αλλά αυτή η κυβέρνηση,στελέχη της οποίας υποστηρίζουν στα σοβαρά ότι…θυσιάζουν το πολιτικό τους μέλλον …για να μας σώσουν λειτούργησε και λειτουργεί όπως ακριβώς όλες οι προηγούμενες της μεταπολίτευσης που τελικά μας έφεραν σ΄ αυτό το χάλι.

Καλύτερο παράδειγμα για να επιβεβαιώσουμε αυτή την άποψη δεν υπάρχει από τα σκεπτικά αποφάσεων αποστρατείας στελεχών που έφθασαν στο Onalert. Πρόκειται για αποφάσεις αποστρατειών που αφορούν τις τελευταίες κρίσεις των ΕΔ, τα οποία μόλις πρόσφατα άρχισαν να δημοσιοποιούνται. Αποκαλύπτεται λοιπον ότι δεκάδες αξιωματικοί και από τα τρία όπλα αποστρατεύτηκαν με δικαιολογίες γελοίες ακόμη και να συζητηθούν! Ποιο γελοία απ΄ όλες; Το…παρουσιαστικό των αξιωματικών!!! Καλά καταλαβαίνετε. Αποστρατεύθηκαν άνθρωποι γιατί σε κάποια από τις πολλές αξιολογήσεις που είχαν περάσει δεν είχαν …άριστα στο …κρίσιμο κριτήριο της εμφάνισης! Κάποιος να τους πει ότι πρόκειται για κρίσεις ΕΔ κι όχι γι καλιστεία!
Για του λόγου το αληθές διαβάστε μία από τις αποφάσεις αποστρατείας


Το άρθρο 52 που επικαλούνται στο σκεπτικό της απόφασης αποστρατείας έχει να κάνει με το παρουσιαστικό του κάθε αξιωματικού. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο αξιωματικός είχε πάρει …95%!

Φυσικά όλοι αυτοί οι αξιωματικοί θα προσφύγουν στη Δικαιοσύνη, θα δικαιωθούν και όσοι έχουν τη πρόθεση να ασχοληθούν ...με τα κόμματα -ή έχουν ήδη προσβάσεις- θα επιστρέψουν! Αυτό γινόταν δεκαετίες ,αλλά θα περίμενε κανείς από μία κυβέρνηση που οδήγησε τη χώρα στη λύση του ΔΝΤ να τα κόψει όλα αυτά μαχαίρι. Αντιθέτως...

Την ίδια στιγμή που γίνονται αυτές οι αθλιότητες, αυτή η κυβέρνηση δεν έκανε τίποτα για να σταματήσει τη “γάγγραινα” της επαναφοράς αποστράτων! Αντιθέτως! Βάζοντας μπροστά δικαστικές αποφάσεις τις οποίες θυμάται όποτε συμφέρει επανέφερε αποστράτους, κάποιους από τους οποίους ως μηδέποτε απομακρυνθέντες! Πέρα από την προσβολή προς τους εν ενεργεία αξιωματικούς που βλεπουν απόστρατους πέντε και δέκα ετών να επανέρχονται στην ενέργεια …για να σώσουν τις ΕΔ και επιβραβεύονται -για ποιο επίτευγμα άραγε- τοποθετούμενοι σε καίριες θέσεις, υπάρχει αυτή τη θλιβερή εποχή του ΔΝΤ και θέμα οικονομικής ουσίας:

•Πόσο μας κόστισαν -στους πολίτες εννοούμε- αυτές οι επαναφορές;

•Είναι αλήθεια ότι η επαναφορά ενός και μόνο απόστρατου μας κόστισε 125.000 ευρώ;

Ο κ.Μπεγλίτης έχει μήπως τις απαντήσεις;

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ