Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΒΙΝΤΕΟ:Αραβική άνοιξη τέλος! Ισλαμικός "χειμώνας" φανατισμού και παραλογισμού.

13.09.2012 | 14:29


Όσοι είχαν προβλέψει ότι η “αραβική άνοιξη” θα κατέληγε σε “βαρυχειμωνιά”, δικαιώνονται. Οι δήθεν “επαναστάσεις” μετατρέπουν τη μία μετά την άλλη τις χώρες στις οποίες εκδηλώθηκαν σε ισλαμικά “κάστρα” και οδηγούν τους πολίτες σε συμπεριφορές θανάσιμου θρησκευτικού φανατισμού και παραλογισμού.

Η κατάσταση έχει βγει εκτός ελέγχου σε πολλές χώρες που είναι έντονο το μουσουλμανικό στοιχείο. Όπως μετέδωσαν το Skynews, το AlArabiya και το Reuters, διαδηλωτές που εξέφραζαν την οργή τους για την "βλάσφημη" ταινία αμερικανοισραηλινού εισέβαλλαν στην πρεσβέια των ΗΠΑ στην Σανάα της Υεμένης. 

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι οι φρουροί άνοιξαν πυρ εναντίον των διαδηλωτών και άμεσα ξεκίνησε η φυγάδευση του προσωπικού της πρεσβείας. 

Το Reuters μεταδίδει ότι το πλήθος έσπασε τζάμια της ισχυρά φυλασσόμενης πρεσβείας πριν μπει τους χώρους του συγκροτήματος.
Oι πρώτες, ανεπιβεβαίωτες ακόμη, αναφορές κάνουν λόγο για θύματα και από τις δύο πλευρές.

Το Γαλλικό Πρακτορείο μετέδωσε πως οι δυνάμεις ασφαλείας κατάφεραν να απωθήσουν τους ως επί το πλείστον νεαρούς διαδηλωτές από το χώρο της πρεσβείας.

Όμως, 5000 άνθρωποι πολιορκούν το συγκρότημα και απειλούν ανα πάσα στιγμή να εισβάλλουν και πάλι. Οι φρουροί απαντούν με χημικά και πυροβολισμούς στον αέρα για εκφοβισμό.

Διαδηλώσεις γίνονται και στην Τύνιδα, το Χαρτούμ, την Καζαμπλάνκα και τα γραφεία του ΟΗΕ στη Γάζα. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
 

ΣΧΟΛΙΑ