Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βενιζέλος:"Από αύριο αρχίζουν τα δύσκολα"

14.11.2010 | 16:40
  Το λένε πλέον ανοιχτά ότι αύριο ξημερώνει ...μαύρη Δευτέρα. Ο υπουργός Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος στις δηλώσεις που έκανε αφού ψήφισε το είπε καθαρά ότι απ΄ αύριο αρχίζουν τα δύσκολα.Και αυτό αφορά ότι έχει να κάνει με την οικονομία.

  Ο υπουργός Άμυνας απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων και για το μεγάλο ποσοστό αποχής: «Η αποχή ήταν ούτως ή άλλως μεγάλη στον πρώτο γύρο. Οι ενδείξεις δεν είναι ενθαρρυντικές για τον δεύτερο γύρο και αυτό είναι κάτι που πρέπει να μας προβληματίσει. Γιατί σίγουρα σημαίνει έλλειψη πειστικότητας και άρα κρίση αντιπροσωπευτικότητας του πολιτικού συστήματος, αλλά δυστυχώς και των θεσμών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Πρέπει όμως να προβληματιστούν και οι πολίτες -γιατί ένας πολίτης που παραιτείται από το σημαντικό όπλο του εκλογικού του δικαιώματος, είναι ένας πολίτης που παίζει μειωμένο ρόλο. Και δεν υπάρχει κανείς Έλληνας, καμιά Ελληνίδα που να θέλει να παίζει μειωμένο ρόλο σε μια τόσο κρίσιμη περίσταση».

 

  Για το τέλος κράτησε τα καλύτερα,αυτά  για την οικονομία:   «Από αύριο αρχίζουν τα δύσκολα. Ανοίγει ένας κύκλος εξαιρετικά κρίσιμος για την οικονομία, για τη χώρα, για τις προοπτικές κάθε οικογένειας και κάθε επιχείρησης. Γι’ αυτό χρειαζόμαστε ενότητα. Φυσικά χρειαζόμαστε κι ένα εθνικό σχέδιο που η κυβέρνηση το συγκροτεί και το εφαρμόζει. Αλλά δεν αρκεί η κυβέρνηση, δεν αρκεί η κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Χρειαζόμαστε όλη την κοινωνία και όλες τις πολιτικές δυνάμεις, προκειμένου να πετύχουμε τους αναγκαίους εθνικούς στόχους που οφείλουμε να πετύχουμε».

Tags:

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ