Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βενιζέλος κατά Σαμαρά!

05.05.2011 | 18:09
Ανταποδίδει τα πυρά που δέχτηκε από το πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά για την κυβερνητική πολιτική στις ΕΔ,ο ΥΕΘΑ Ε.Βενιζέλος,ο οποίος κατηγόρησε τη ΝΔ και τον πρόεδρό της για “παρασυνδικαλιστική προσέγγιση όλων των θεμάτων”.

«Είναι κατ΄αρχάς θεσμικά προβληματικό να χρησιμοποιείται μία κομματική συγκέντρωση αποστράτων ως μέσο για να απευθύνεται ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στα εν ενεργεία στελέχη των Ε.Δ.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις και τα στελέχη τους πρέπει να είναι χώρος κομματικά ουδέτερος, χώρος εθνικής συναίνεσης και συστράτευσης.
Ούτε μία σχετική λέξη δεν βρήκε να πει επ’ αυτού ο Πρόεδρος της Ν.Δ. Αντιθέτως, διολίσθησε σε μία παλαιοσυνδικαλιστική προσέγγιση όλων των θεμάτων, ενώ γνωρίζει τη δύσκολη δημοσιονομική κατάσταση της χώρας και τους λόγους που τη δημιούργησαν...

Τέλος, με λύπησε ιδιαίτερα το γεγονός ότι ο Πρόεδρος της Ν.Δ. έκανε σήμερα μία «ολική επαναφορά» των παλαιοκομματικών πρακτικών της παράταξής του στο χώρο των Ε.Δ., τον οποίον η Ν.Δ., από αδράνεια, θεωρεί ως προνομιακό της χώρο».

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ