Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βίντεο-σοκ με την εκτέλεση Καντάφι.Οι τελευταίες στιγμές.Νεκρός κι ο γιος του.

21.10.2011 | 07:25
Το βίντεο που μεταδίδει το Αλ Ταζίρα είναι σκληρό. Δείχνει τις τελευταίες στιγμές  του Μουαμάρ Καντάφι πριν οι  έξαλλοι αντάρτες τον εκτελέσουν. Το τέλος ενός δικτάτορα,που επέλεξε να μην παραδώσει την εξουσία.Το βίντεο είναι αρκετά σκληρό.


video platformvideo managementvideo solutionsvideo player


Νεκρός είναι και ο γιος του Καντάφι, Μοτασίμ, επιβεβαίωσαν οι νέες λιβυκές Αρχές. Ο Μοτασίμ, όπως ανέφεραν, κρυβόταν με τον πατέρα του. Ο άλλος γιος του και πιθανός διάδοχός του, ο Σαΐφ αλ Ισλάμ, φέρεται να είναι τραυματίας στο νοσοκομείο. Κρατείται ο πρώην εκπρόσωπος του κανταφικού καθεστώτος, Ιμπραήμ Μούσα.
Ο Καντάφι σκοτώθηκε στα χέρια της επανάστασης. Είναι μία ιστορική στιγμή. Είναι το τέλος της τυραννίας και της δικτατορίας. Ο Καντάφι συνάντησε τη μοίρα του δήλωσε ο αντιπρόεδρος του Εθνικού Μεταβατικού Συμβουλίου, Αμπντέλ Χαφέζ Γκόγκα σε συνέντευξη Τύπου στη Βεγγάζη.

Ακολούθησε και η επιβεβαίωση διά στόματος του ντε φάκτο πρωθυπουργού του Συμβουλίου Μαχμούντ Τζιμπρίλ, o οποίος τόνισε ότι έχει έλθει η ώρα για μία νέα, ενωμένη Λιβύη. Επιβεβαιώνουμε ότι όλα τα κακά, περιλαμβανομένου του Καντάφι, εξαφανίστηκαν από την αγαπημένη αυτή χώρα. Οι Λίβυοι πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι πρέπει να ξεκινήσουμε μία νέα Λιβύη, μία ενωμένη Λιβύη, για ένα λαό και ένα μέλλον.

Ο επικεφαλής του Εθνικού Μεταβατικού Συμβουλίου, Μουσταφά Αμπντέλ Τζαλίλ, αναμένεται να ανακοινώσει συμβολικά την «απελευθέρωση» της Λιβύης, αρχίζοντας τη διαδικασία μετάβασης στο βορειοαφρικανικό κράτος που κυβέρνησε ο συνταγματάρχης Καντάφι επί 42 ολόκληρα χρόνια.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ