Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βρήκαν...ούφο στη Βαλτική;Μυστηριώδες αντικείμενο στο βυθό της.Δείτε βίντεο

02.06.2012 | 08:50
Ένα μυστηριώδες κυλινδρικό αντικείμενο, εντοπίστηκε σε βάθος 300 ποδιών στο βυθό της Βαλτικής Θάλασσας ανάμεσα στη Σουηδία και τη Φινλανδία και μέχρι στιγμής κανείς δεν ξέρει ακριβώς περί τίνος πρόκειται. Το διαδίκτυο πήρε "φωτιά" από σχόλια ότι πρόκειται για UFO. 
 
Όπως αναφέρει η Huffington Post και μπορείτε να δείτε στο πιο πάνω βίντεο, δύτες, χρησιμοποιώντας τηλεκατευθυνόμενες κάμερες θα βουτήξουν στο σημείο και θα προσπαθήσουν να προσδιορίσουν την ταυτότητα του αντικειμένου, το οποίο εμφανίστηκε για πρώτη φορά στις οθόνες των υποβρυχίων ραντάρ τον περασμένο Ιούνιο.
"Πιστεύω πως δεν θα βρουν τίποτα, μπορεί μόνο να βρουν ένα μεγάλο στρογγυλό βράχο", δήλωσε ο αναπληρωτής διευθυντής του περιοδικού Skeptical Inquirer Benjamin Radford.
 
Οι ερευνητές θα αφοσιωθούν στο σημείο αυτό του βυθού για τουλάχιστον έξι με δέκα μέρες. Χρησιμοποιώντας σόναρ θα επιχειρήσουν να συνθέσουν τρισδιάστατες εικόνες του βυθού της Βαλτικής.
Εικασίες σχετικά με την ταυτότητα του αντικειμένου έχουν γίνει πολλές, από μετεωρίτης έως πολεμικό πλοίο του 19ου αιώνα.

ikypros

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


 
Ancient UFO In Baltic Sea από stefanelonikitelo

 

ΣΧΟΛΙΑ