Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"Βυθίσατε τη ΜΠΟΝΤΡΟΥΜ"!!!

09.02.2011 | 23:29
Ανέβηκαν οι τόνοι της κριτικής των κομμάτων της αντιπολίτευσης έναντι της κυβέρνησης για τις βόλτες της τουρκικής κορβέτας στις Κυκλάδες.

Ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Α.Ροντούλης θυμήθηκε τον Α.Παπανδρέου και το ΧΟΡΑ  και ζήτησε να “βυθίσουμε το ΜΠΟΝΤΡΟΥΜ”!

Ο πρόεδρός του Γ.Καρατζαφέρης αρκέστηκε στο να ζητήσει κάποιες προειδοποιητικές βολές,εναντίον του τουρκικού πλοίου...

Πιο ψύχραιμη αλλά σκληρή η στάση της ΝΔ, για την οποία έκανε δήλωση ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής Άμυνας της Ν.Δ., βουλευτής Δράμας κ. Μαργαρίτης Τζίμας:

 "Οι προκλήσεις των Τούρκων συνεχίζονται. Αλωνίζουν ανενόχλητοι τα Ελληνικά νερά του Αιγαίου. 

 Η τουρκική κορβέτα "TCG BODRUM", εξερχόμενη από τη Σμύρνη, κινήθηκε χθες βόρεια της Χίου, στη συνέχεια δυτικά των Ψαρών, εισήλθε κατόπιν (στις 19:30) στα Ελληνικά Xωρικά Ύδατα μεταξύ Τήνου - Μυκόνου, και συνέχισε με νότια πορεία, να κινείται εντός των Κυκλάδων. 

 


Τα γεγονότα αυτά δείχνουν ξεκάθαρα ότι, η μυστική διπλωματία του κ. Παπανδρέου αποθρασύνει την τουρκική πλευρά. Εντείνει την προκλητικότητα των Τούρκων. Φέρνει τα αντίθετα αποτελέσματα. 

 Η κυβέρνηση πρέπει να αντιληφθεί, επιτέλους, ότι το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας είναι με το μέρος των δικαιωμάτων του Έθνους μας και να απαιτήσει τον απόλυτο σεβασμό του. 

 Η Νέα Δημοκρατία και ο Πρόεδρός της, κ. Αντώνης Σαμαράς, έχουν τονίσει προς την κυβέρνηση πως δεν πρόκειται να δεχθούν καμιά υποχώρηση στα Εθνικά κυριαρχικά μας δικαιώματα".

 


Tags: ΔΕΛΤΙΟ

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ