Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"Δεν κινδυνεύουμε από εξωγήϊνους",υποστηρίζει το Βρετανικό Υπουργείο Άμυνας

21.08.2012 | 00:29
Τέρμα η έρευνα στην Μεγάλη Βρετανία για εξωγήινους- δεν υπάρχουν απειλές για την χώρα από αυτούς. Το υπουργείο Άμυνας της χώρας ανακοίνωσε ότι διέκοψε τις έρευνες για τα ''Αγνώστου Ταυτότητος Ιπτάμενα Αντικείμενα'' (ΑΤΙΑ) με την διάλυση και του τελευταίου τμήματός, που ασχολείτο - επί δεκαετίες -  με τη μελέτη των μηνυμάτων Βρετανών πολιτών για περίεργα φαινόμενα, που αποδίδονταν στους εξωγήινους.
Η απόφαση ελήφθη από το βρετανικό Υπουργείο Αμυνας μετά το συμπέρασμα των ειδικών του ότι απειλές για την ασφάλεια της χώρας από πλευράς ΑΤΙΑ δεν υπάρχουν. «Τα τελευταία 50 χρόνια δεν προέκυψε ούτε μία απόδειξη για την ύπαρξη παρόμοιας απειλής και το υπουργείο Άμυνας δεν διαθέτει πλέον ειδικούς μηχανισμούς, που να ασχολούνται με τη μελέτη παρόμοιων φαινομένων», ανέφερε ο  εκπρόσωπος του υπουργείου.Όπως είπε η περαιτέρω μελέτη των ΑΤΙΑ θα απαιτούσε μεγάλο αριθμό προσώπων και μέσων, τα οποία μπορούν να στραφούν σε πιο σημαντικούς στόχους.
Η αναδιαμόρφωση του σχετικού τμήματος άρχισε πριν από τρία χρόνια. Τότε διακόπηκε η «απευθείας γραμμή», μέσω της οποίας οι στρατιωτικοί δέχονταν τα μηνύματα για τα ΑΤΙΑ. 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ