Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έλληνας νεκρός στη Κωνσταντινούπολη από "τυφλά" πυρά!

26.06.2011 | 10:31
ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ


Με αίμα βάφτηκε ο δρόμος μπροστά από την « Αιγυπτιακή αγορά» της Κων/πολης όπου σκοτώθηκε από « τυφλά πυρά» ένας Έλληνας που είχε επισκεφθεί την Κων/πολη.
Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο ΝΤV, ταξιτζήδες είχαν αρχίσει να τσακώνονται μεταξύ τους καθώς κάποιοι προσπαθούσαν να εισπράξουν περισσότερα κόμιστρα. Ένας απ’ αυτούς έβγαλε το πιστόλι του και άρχισε να πυροβολεί εναντίον των συναδέλφων του. Μόνο που τη στιγμή εκείνη περνούσαν εκατοντάδες άνθρωποι από την περιοχή. Κάποιες σφαίρες σημάδεψαν τρεις περαστικούς ανάμεσα τους και τον 67 χρονο Δημήτρη Πρέκα. Και οι τρεις διακομίστηκαν στα πλησιέστερα νοσοκομεία , ΄όμως ο έλληνας εξέπνευσε μετά από λίγα λεπτά.


Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ-ΤΑΞΙΤΖΗΣΓια το θέμα ενδιαφέρθηκε άμεσα ο πρόξενος της Ελλάδος Δημήτρης Μπορνόβας που έσπευσε στο νοσοκομείο για να πάρει πληροφορίες. Ο άτυχος έλληνας είχε μόλις επιστρέψει από την επίσκεψη στην Καππαδοκία και εδώ και 3 ημέρες θαύμαζε τις ομορφιές της Κων/πολης. Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Παρασκευής. Ο ταξιτζής «πιστολέρο» συνελήφθη από τους τούρκους αστυνομικούς.  

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ