Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επικοινωνία Παπανδρέου-Νετανιάχου!Χοντραίνει το παιχνίδι.

14.09.2011 | 18:05
Τηλεφωνική επικοινωνία θα έχει απόψε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου με τον ισραηλινό ομόλογό του Μ.Νετανιάχου. Η επικοινωνία θα γίνει μετά από την ολοκλήρωση της τηλεδιάσκεψης που θα έχει ο κ.Παπανδρέου, με Μέρκελ και Σαρκοζί. Μαζί με  το θέμα της αντιμετώπισης της δραματικής οικονομικής κρίσης, το θέμα των ερευνών για φυσικό αέριο στη Κύπρο είναι τα καυτά ζητήματα που πρέπει να διαχειριστεί η κυβέρνηση.

Οι εξελίξεις των τελευταίων ωρών φαίνεται ότι επιβάλουν επικοινωνία Παπανδρέου-Νετανιάχου.Οι αμερικανοί μέσω διαρροών κάνουν λόγο για ίσια μοιρασιά μεταξύ Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων στο φυσικό αέριο και οι Τούρκοι ανακοίνωσαν έρευνες στη Μεσόγειο μαζί με την Αίγυπτο.

Χθες οι Ισραηλινοί πέτξαν με 14 F-16 πάνω από τη περιοχή που θα γίνουν οι έρευνες, στέλνοντας σαφές μήνυμα ισχύος προς τον Ερντογάν.

Όλα αυτά αλλά και οι λεπτοί χειρισμοί που πρέπει να ακολουθηθούν τις επόμενες εβδομάδες θα συζητηθούν μεταξύ Νετανιάχου-Παπανδρέου. Μην ξεχνάμε ότι πρόσφατα η Ελλάδα υπέγραψε επιχειρησιακό μνημόνιο με το Ισραήλ.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ