Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εχασαν τα χέρια τους πολεμώντας στο Αφγανιστάν και τώρα θα κάνουν αναρρίχηση στο Εβερεστ. Βίντεο

28.03.2012 | 00:52
 O Francis Atkinson, είναι ένας γιατρός, που τραυματίστηκε στο Αφγανιστάν. Πλέον με το δεξί του χέρι δεν μπορεί παρά να κάνει περιορισμένες κινήσεις. Ωστόσο, ο ίδιος μαζί με άλλους βρετανούς στρατιώτες που ήταν επίσης τραυματίες στον πόλεμο, ετοιμάζονται για αναρρίχηση στο Έβερεστ ως μέλη μιας φιλανθρωπικής που έχει την υποστήριξη του πρίγκιπα Χάρι.
 
Ο λοχαγός Francis Atkinson, είναι 31 ετών. Τραυματίστηκε από σφαίρα στο δεξιό του βραχίονα -υπέστη βλάβες στα νεύρα - ενώ υπηρετούσε στην επαρχία Χέλμαντ, τον Μάρτιο του περασμένου χρόνου.
 
Είναι ένας από μια ομάδα στρατιωτών, που τραυματίστηκαν στο μέτωπο και έβαλαν ως στόχο να κατακτήσουν την κορυφή του ψηλότερου βουνού στον κόσμο. Είναι οκτώ στρατιώτες, που θέλουν να σκαρφαλώσουν στα 8.848 μέτρα.
 
Στην ίδια ομάδα είναι Jaco Van Pte Gass, ο οποίος έχασε το αριστερό του χέρι σε επίθεση με χειροβομβίδα στο Αφγανιστάν, ο πλοίαρχος Martin Hewitt, του οποίου το δεξί χέρι έχει παραλύσει από σφαίρα,ο Karl Hinett Καρλ, ο οποίος εγκαύματα έπειτα από βομβιστική επίθεση και ο πλοίαρχος David Wiseman, που πυροβόλησαν στο στήθος.
 
Αλλοι τέσσερις τραυματίες-στρατιώτες θα παρέχουν υποστήριξη στην κατασκήνωση βάσης.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:


 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ