Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φράγκος από Αη Στράτη:"οι θυσίες των πολιτών δεν πάνε χαμένες"

12.06.2012 | 19:23


Σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά ομιλία από τον Αη Στράτη ο ΥΕΘΑ Φ.Φράγκος έστειλε μήνυμα προς τους πολίτες για τις θυσίες που κάνει:

“Επειδή μας ακούει και ο ελληνικός λαός, εμείς θέλουμε να τον διαβεβαιώσουμε ότι οι οικονομικές θυσίες που κάνει δεν θα πάνε χαμένες. Καμία σκέψη λοιπόν για εθνική απώλεια κυριαρχίας ή για διολίσθηση γεωστρατηγική. Διότι όταν έχεις απώλειες στον οικονομικό τομέα, αυτές είναι δυνατόν να αναπληρωθούν. Σε θέματα όμως που αφορούν την ύπαρξη αυτού του τόπου, εκεί δεν υπάρχουν συμβιβασμοί”.

Απευθυνόμενος προς το πατέρα του Νίκου Σιαλμά ο ΥΕΘΑ είπε:


“Και εμείς όλοι εδώ που είμαστε το δηλώνουμε στην μνήμη του Νίκου, κυρ-Ανδρέα, ότι δεν θα το διαψεύσουμε. Είμαστε υπερήφανοι για σένα που αντέχεις, κρατάς και ήρθες εδώ μαζί μας, όχι απλά να αποτίσεις φόρο τιμής, να επικοινωνήσεις με τον Νίκο. Ξέρω ότι μιλάς κάθε μέρα μαζί του.
Όλοι λοιπόν αποτίουμε το φόρο τιμής στον ήρωα, τον αδικοχαμένο, το Νικόλαο Σιαλμά, με μεγάλο σεβασμό σε αυτό το οποίο έπραξε και που αποτελεί για τους επερχόμενους αλλά και για τους νυν υπηρετούντες στις Ένοπλες Δυνάμεις, φωτεινό παράδειγμα”.
 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ