Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Για "πόλεμο των αστακών" στη Μύκονο,γράφουν οι Τούρκοι! Απίστευτο ρεπορτάζ!

07.08.2012 | 00:01
Μετά τον - διαφορετικό - πόλεμο της τσιπούρας στα Ίμια, τουρκικά ΜΜΕ ασχολούνται με το ''πόλεμο των αστακών'' στην Μύκονο, τουτέστιν τις υπερβολές των Ελλήνων κοσμικών σε πάρτυ στο νησί των Ανέμων , που είναι διασημο καί στην γείτονα.
 
Η Milliyet  με τον τίτλο « Πόλεμος αστακών στην Μύκονο» δημοσιεύει  ανταπόκριση  από την Αθήνα η οποία γράφει ότι στην Ελλάδα που βρίσκεται στα πρόθυρα της χρεοκοπίας, συζητούνται οι τρελές νύχτες της υψηλής κοινωνίας στην Μύκονο. Το νησί την περασμένη εβδομάδα σείστηκε από 2 φοβερά πάρτυ.
Το πρώτο συμβάν ήταν αυτό που σημειώθηκε στο νυκτερινό κέντρο «NAMΜΟS» όπου μια ομάδα από τους καλεσμένους που χόρευαν μέχρι το πρωί έφερε νέες διαστάσεις στο έθιμο του να πετάνε λουλούδια και φέρνοντας από τα ψυγεία του εστιατορίου τους αστακούς στην πίστα και στα τραπέζια άρχισαν να τους πετούν ο ένας στον άλλον. Δεν είναι γνωστό σε τι επίπεδο έφθασε ο λογαριασμός αλλά παρατηρήθηκαν - γράφει η εφημερίδα - ορισμένοι που έτρωγαν τους αστακούς στο κεφάλι και άλλοι που τους έβαζαν στις τσάντες και έφευγαν. Προκάλεσαν έντονες συζητήσεις οι εικόνες αυτές ενώ η ελληνική κυβέρνηση επιδιώκει λήψη νέων μέτρων για να μπορέσει να πάρει πίστωση από την ΕΕ , το ΔΝΤ και την ΕΚΤ.
 
Στο πλαίσιο της ίδιας ανταπόκρισης και σε ξεχωριστό μονόστηλο , αναφέρεται ότι προ ημερών έδωσε συναυλία στην Μύκονο ο Σάκης Ρουβάς και τα εισιτήρια μπροστά στην σκηνή και στα καλά σημεία έφθασαν τα 4.000 ευρώ το άτομο. Ομως η αίθουσα πλημμύρησε και ο κόσμος για να βρεί εισιτήρια, έδωσε μάχη. Εγινε γνωστό ότι ο Ρουβάς για την συναυλία αυτή πήρε 70.000 ευρώ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ελληνοτουρκικός γάμος με χλιδή από ...τουρκικά σήριαλ

Τύφλα να΄χουν τα τουρκικά σήριαλ!Ξύλο σε τουρκικό γάμο!

 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ