Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Καρατζαφέρης καλεί Στρατό;"Θα αναγκαστούμε να καλέσουμε άλλες δυνάμεις να διαχειριστούν τις ταραχές"

10.02.2012 | 14:15Μια δήλωση που μπορεί να προκαλέσει πολύ μεγάλες αντιδράσεις έκανε πριν από λίγο ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ.Καρατζαφέρης! Αναφερόμενος στο γεγονός ότι μπορεί η αριστερά να ανέβει σημαντικά αλλά και να επικρατήσουν σοβαρές ταραχές,ο κ.Καρατζαφέρης  αναφέρθηκε στις δηλώσεις των αστυνομικών που είπαν ότι δεν πρόκειται να "χτυπήσουν τ΄ αδέλφια" τους και είπε ότι τότε θα πρέπει να "απευθυνθούμε σε άλλες δυνάμεις"!

Οι άλλες δυνάμεις που φωτογράφισε ο κ.Καρατζαφέρης δεν είναι άλλες από τις Ένοπλες Δυνάμεις,για τις οποίες κατά καιρούς έχει γίνει πολύ μεγάλη συζήτηση!

Η άσκηση  στο Κιλκίς με τις "διμοιρίες καταστολής πλήθους" που είχε αποκαλύψει το Onalert είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων και μόνο με την υποψία ότι αυτές οι δυνάμεις μπορεί να χρησιμοποιηθούν εναντίον διαδηλωτών.

Κατά τ΄ άλλα:

Όλοι περίμεναν ότι ο κ.Καρατζαφέρης θα ανακοίνωνε την απόσυρση των υπουργών του ΛΑΟΣ από τη κυβέρνηση.Στο επιτελείο του ΑΝΥΕΘΑ Γιώργου Γεωργίου ετοιμάζονταν μάλιστα ν΄ αρχίσουν το "πακετάρισμα".

Τελικά ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ μας είπε ότι:

•"Δεν θα αποσύρω τους υπουργούς.Αν τους θέλει ο κ.Παπαδήμος ας τους κρατήσει". Που σημαίνει "εμείς δεν φεύγουμε,διώξτε μας"

•"Δεν θα ψηφίσω τα μέτρα" και τελικά μας διαβεβαίωσε ότι

•"Δεν θα χρεοκοπήσουμε.Η Ελλάδα δεν πρόκειται να πέσει",είπε

Το θέμα όμως είναι να μην σκοτωθούμε και μεταξύ μας!

Συνεργάτες του Καρατζαφέρη έλεγαν ότι "παρά το γεγονός ότι όλη τη νύχτα δέχτηκε πιέσεις για να υποκύψει,δεν το έκανε" και χαρακτήριζαν τον ελιγμό του επιτυχή.

Το θέμα βέβαια είναι ότι οι ελιγμοί των πολιτικών αρχηγών ,μπορεί να εξυπηρετούν τα κόμματά τους,αλλά το ζητούμενο αυτή τη στιγμή είναι τι γίνεται με τη χώρα. Η διαβεβαίωση του προέδρου του ΛΑΟΣ ότι "δεν θα πέσουμε", μπορεί να υποστηριχθεί από τους πολίτες της χώρας.Το ερώτημα είναι αν υπάρχει και πολιτικό προσωπικό γι΄ αυτή τη προσπάθεια... 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ