Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κι άλλος Βαγγέλης με νεύρα! Μετά το Μεϊμαράκη ,ο Βενιζέλος.

14.05.2011 | 15:11
Ένα δημοσίευμα της εφημερίδας Τα Νέα,έβγαλε εκτός εαυτού τον ΥΕΘΑ Ε.Βενιζέλο.Παραδόξως δεν επρόκειτο για δημοσίευμα στρατιωτικού συντάκτη αλλά πολιτικού και μάλιστα γνωστού.

Ο Γιώργος Παπαχρήστος με το γνωστό τρόπο γραφής ανέλαβε να περιγράψει στους αναγνώστες τι ειπώθηκε μεταξύ πρωθυπουργού και ΥΕΘΑ ,μετά από τη δήλωση που έκανε ο κ.Βενιζέλος περί ανάγκης πολιτικής διεύθυνσης της κυβέρνησης.

Ο Παπαχρήστος υποστηρίζει ότι ο πρωθυπουργός ήταν αγριεμένος και είπε στον Βενιζέλο ή να κάνει άμεσα διορθωτική δήλωση στα ΜΜΕ, ή “τελείωσε”.

Δεν ξέρουμε αν πράγματι ήταν αγριεμένος ο πρωθυπουργός ,ο ΥΕΘΑ πάντως αγρίεψε στη Θεσσαλονίκη ,πήρε χαρτί και μολύβι -ή μήπως το ipad που διαθέτει- και έγραψε οργίλη μεν αλλά πάντα στο πλαίσιο της ευπρέπειας την δήλωση:

«Σημερινό δημοσίευμα του κ. Γ. Παπαχρήστου στην εφημερίδα «Τα Νέα», το οποίο δήθεν περιγράφει το ύφος και το περιεχόμενο συνομιλίας μου με τον Πρωθυπουργό μετά το τέλος του άτυπου υπουργικού συμβουλίου της περασμένης Τρίτης, είναι βάναυσα ανακριβές και προβοκατόρικο εις βάρος της Κυβέρνησης και της ενότητάς της.

Ελπίζω να μην υπάρχει κανείς που θεωρεί ότι προκειμένου να παραμείνω στην Κυβέρνηση και να διατηρήσω την υπουργική μου ιδιότητα είμαι διατεθειμένος να ανασκευάζω ή να ωραιοποιώ απόψεις μου, υπό την απειλή της αποπομπής μου (!!!) ή να αφήνω αναπάντητες δήθεν παρατηρήσεις διατυπωμένες σε ανοίκειο ύφος. Όλοι γνωριζόμαστε νομίζω στη χώρα αυτή. Οι απόψεις μου είναι σταθερές και καθαρές και εντός και εκτός του υπουργικού συμβουλίου. Οι δε σχέσεις μου με τον Πρωθυπουργό δεν διέπονται από το ύφος που μπορεί να υπάρχει στη φαντασία του κ. Παπαχρήστου ή οποιουδήποτε άλλου δημοσιογράφου, ο οποίος θέλει να κινηθεί σε αυτό το επίπεδο.

Ό,τι κάνω το κάνω με βαθύ αίσθημα ευθύνης προς το συμφέρον του τόπου και της παράταξης που φέρει την ευθύνη για την διαχείριση μιας πρωτοφανούς κρίσης. Δεν θα ήμουν, ελπίζω, υπερβολικός αν ζητούσα απ’ όλους να σεβαστούν αυτή την προσπάθεια». 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ