Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"Κόβουν" από τους στρατιωτικούς για να παίρνουν μετακλητούς στο ΥΕΘΑ!

26.07.2011 | 00:19


Πριν γίνει “τσάρος” της Οικονομίας, ο Ευάγγελος Βενιζέλος,υπήρξε “στρατηγός” της Εθνικής Άμυνας. Και από τις δύο θέσεις του υποστήριζε με σθένος το “συμμάζεμα” του δημοσίου. Και από τις δύο θέσεις “χτυπούσε” αλύπητα σε συγκεκριμένους τομείς όμως με πρώτον απ΄ όλους αυτόν της Εθνικής Άμυνας. Και όλα αυτά μπορεί για κάποιους να μην είναι κατακριτέα.

Όπως όμως προκύπτει από σειρά  υπουργικών αποφάσεων ο μέχρι πρότινος Υπ. Εθνικής Άμυνας και νυν Υπουργός Οικονομικών, που κόπτεται για την περιστολή του δημόσιου τομέα, στο γραφείο του στο ΥΕΘΑ πέρα του λοιπού στρατιωτικού και πολιτικού προσωπικού είχε στο προσωπικό  του πολιτικό γραφείο τριάντα  (30) μετακλητούς ή ειδικούς συνεργάτες ή υπαλλήλους με απόσπαση!

Από ότι δε φαίνεται ήταν τελείως απαραίτητοι μια και κάποιοι από αυτούς είχαν εμπειρία από τον ΟΣΕ ή κάποιοι άλλοι ήταν οδηγοί σε άλλο υπουργείο. Όπως είναι γνωστό ο Στρατός, το Ναυτικό και η Αεροπορία δεν έχει οδηγούς και γι΄ αυτό το υπουργικό επιτελείο έπρεπε να πάρει από αλλού!!!

Όλα αυτά είναι δημοσιευμένα στη “Διαύγεια”,λόγω των αποφάσεων για τη λήξη της απόσπασής τους που υπέγραψε ο σημερινός ΥΕΘΑ Πάνος Μπεγλίτης. Το ερώτημα είναι ποια ήταν η ανάγκη όλων αυτών των αποσπάσεων στο προσωπικό γραφείο του τότε ΥΕΘΑ, από τη στιγμή που σχεδόν όλες για να μην πούμε όλες,οι εργασίες για τις οποίες κλήθηκαν από άλλους τομείς του δημοσίου οι υπάλληλοι θα μπορούσαν να γίνονται από προσωπικό των ΕΔ.Για ποιο λόγο λοιπόν να στερηθούν άλλες δημόσιες υπηρεσίες ή οργανισμοί αυτούς τους 30 .Και όπως είναι εύκολα κατανοητό αν ψάξουμε στ΄ άλλα υπουργεία θα διαπιστώσουμε ότι οι 30 ,είναι πολλοί περισσότεροι.Κατά τ΄ άλλα συμμαζευόμαστε. 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ