Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μόνο διαφήμιση δεν έχουν κάνει -ακόμη- με τη τάφρο στον Έβρο!Επικίνδυνοι!

05.08.2011 | 09:40


“Ξύπνησε” και το Der Spiegel,μετά την ξαφνική,ανεξήγητη και κατά πολλούς επικίνδυνη αφύπνιση και ελληνικών ΜΜΕ,σχετικά με την περίφημη τάφρο στον Έβρο! Οι συντάκτες του στρατιωτικού ρεπορτάζ, έχουν χειριστεί για ευνόητους ακόμη και σε μικρά παιδιά λόγους, το ζήτημα με εξαιρετική διακριτικότητα, αξιοποιώντας μόνο την επίσημη ενημέρωση του ΥΕΘΑ.

Παραδόξως τις τελευταίες ημέρες το συγκριμένο έργο στην ελληνοτουρκική μεθόριο έχει αρχίσει να παίρνει μεγάλες διαστάσεις δημοσιότητας! Μετά από λεπτομερή και με τη συνοδεία χάρτη παρακαλώ, δημοσίευμα σε ελληνική εφημερίδα , όχι μόνο ο τουρκικός Τύπος, αλλά και μεγάλες εφημερίδες και περιοδικά,απ΄ όλο το κόσμο, έχουν αρχίσει να ασχολούνται με το θέμα της τάφρου! Στο ΓΕΣ πολλοί ξένοι δημοσιογράφοι έχουν αρχίσει να θέτουν αιτήματα για να επισκεφτούν τη περιοχή, να βγάλουν φωτογραφίες και να κάνουν ρεπορτάζ!

Το Der Spiegel ήδη δημοσίευσε ρεπορτάζ ,επικαλούμενη την ελληνική εφημερίδα και τα όσα δημοσίευσε για τη τάφρο!

Ο ερασιτεχνισμός στη διαχείριση της επικοινωνίας και των “διαρροών”,χαρακτηρίζει διαχρονικά το ελληνικό ΥΕΘΑ. Δυστυχώς κανείς απ΄ όσους πέρασαν από τις ηγετικές καρέκλες του ΥΕΘΑ,με στολή ή κοστούμι δεν κατάλαβαν και δεν έμαθαν ,ότι η επικοινωνία είναι “όπλο” που μπορεί να αποδειχτεί άκρως αποτελεσματικό ή  αυτοκαταστροφικό. Μονίμως, αυτοκτονούμε και αυτό φαίνεται ότι γίνεται τώρα και με το θέμα της τάφρου!

Ο τουρκικός Τύπος πάντως έχει αρχίσει και θίγει όλο και περισσότερο το θέμα. 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ