Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

17.12.2011 | 00:43

"Μυρίζει μπαρούτι" στο ΥΕΘΑ!Δυσαρέσκεια για τις αρμοδιοτήτες!

Αρμοδιότητες …σύγκρουσης στο ΥΕΘΑ.Χρειάστηκε πάνω από ένας μήνας για να μάθουμε ποιος κάνει τι στο ΥΕΘΑ και τώρα που μάθαμε διαπιστώνουμε ότι θα υπάρξει ένταση.


Αρμοδιότητες …σύγκρουσης στο ΥΕΘΑ.Χρειάστηκε πάνω από ένας μήνας για να μάθουμε ποιος κάνει τι στο ΥΕΘΑ και τώρα που μάθαμε διαπιστώνουμε ότι θα υπάρξει ένταση.

Υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια από τη πλευρά του ΑΝΥΕΘΑ Γ.Γεωργίου,ο οποίος θεωρεί ότι οι αρμοδιότητες που πήρε είναι …διακοσμητικές. Ο κ.Γεωργίου να θυμίσουμε ότι στη πρώτη και μοναδική συνάντηση των τεσσάρων στο γραφείο του Αβραμόπουλου, είχε “απειλήσει” με διπλωματικό τρόπο ως διπλωμάτης προς διπλωμάτη τον Αβραμόπουλο, με αποχώρηση από το υπουργικό “κουαρτέτο”. Δόθηκαν τότε διαβεβαιώσεις ότι οι αρμοδιότητες έρχονται και δεν έγινε άλλη συζήτηση.

Ο Γ.Γεωργίου ,είχε ζητήσει μεταξύ άλλων να περιλαμβάνουν οι αρμοδιότητές τους και την “κλινικά νεκρή” αμυντική βιομηχανία,θεωρώντας ότι κανείς από τους υπόλοιπους δεν θα ήθελε να “μπλέξει”.
Τελικά όμως διαψεύστηκαν οι προσδοκίες και στον όροφο που στεγάζεται το επιτελείο του κ.Γεωργίου επικρατεί από το πρωί εκνευρισμός. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε ότι
“οι αρμοδιότητες κόπηκαν και ράφτηκαν απο τον Δημ. Αβραμόπουλο στά μέτρα του καλού του φίλου Γιάννη Ραγκούση”, τον οποίο οι πιο “σκληροί” χαρακτηρίζουν ως “απόλυτο άρχων που θα συνεχίσει με τον κομματικό στρατό που κληρονόμησε απο τον Πάνο Μπεγλίτη το θεάρεστο έργο του με φόντο τις εκλογές”.

Η ατμόσφαιρα ήταν έτσι κι αλλιώς τεταμένη τη τελευταία εβδομάδα ,ότα μεταξύ άλλων θεμάτων επισημάνθηκε η αδιαφορία του Αβραμόπουλου να ασχοληθεί με τοποθετήσεις αξιωματικών σε θέσεις εξωτερικού χωρίς να καν να εξετάσει τις ενστάσεις που υπήρχαν για “παντελή έλλειψη αναγκαίων προσόντων”. Αυτό έδωσε δικαίωμα σ΄ όσους υποστηρίζουν ότι Αβραμόπουλος-Ραγκούσης αποτελούν πολιτικό δίδυμο που τα έχει “βρει σ΄ όλα”.

Όπως είναι κατανοητό έχει αρχίζει κια μυρίζει…μπαρούτι στο ΥΕΘΑ. Να δούμε ποια σπίθα θ΄ ανάψει το φυτίλι που θα οδηγήσει στη μεγάλη έκρηξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Όλες οι αρμοδιότητες σε αναπληρωτές και υφυπουργό στο ΥΠΕΘΑ.Πως έγινε η μοιρασιά 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ