Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μυστήριο:Στρατιωτικός σύμβουλος τριών αμερικανών προέδρων,δολοφονήθηκε.

08.01.2011 | 21:04
Μια υπόθεση δολοφονίας ενός ανθρώπου που θήτευσε δίπλα σε τρείς αμερικανούς προέδρους συγκλονίζει τις ΗΠΑ.

Οι αρχές προσπαθούν να συμπληρώσουν το παζλ της δολοφονίας του συμβούλου των προέδρων Ρέιγκαν, Μπους του πρεσβύτερου και Μπους του νεώτερου. Ο Τζων τζακ Γουίλερ βρέθηκε νεκρός σε σκουπιδότοπο στο Γουίλμινγκτον του Ντέλαγουεαρ την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.Ο 66χρονος Γουίλερ, με 45 χρόνια θητείας στο αμερικανικό Πεντάγωνο, πέθανε μυστηριωδώς και σύμφωνα με τις αρχές δεν είχε ούτε προβλήματα υγείας ούτε ψυχολογικά προβλήματα.

Ενα βίντεο από κάμερα ασφαλείας τον δείχνει όμως να είναι σε ένα γκαράζ φορώντας κοστούμι και όχι παλτό αν και έξω χιόνιζε και με το ένα παπούτσι στο χέρι.

Είπε στον υπαλληλο οτι ήθελε να ζεσταθεί πριν πληρώσει για το πάρκινγκ, όμως σύμφωνα με την αστυνομία το αυτοκίνητό του δεν βρέθηκε στο συγκεκριμένο γκαράζ.
Είπε επίσης οτι κάποιος του έκλεψε τον χαρτοφύλακα και επανέλαβε πολλές φορές στον υπάλληλο οτι δεν ήταν μεθυσμένος.Την τελευταία φορά που τον είδε κάποιος ζωντανό ήταν πάλι από κάμερα ασφαλείας σε ένα συγκρότημα γραφείων.

Ο Γουίλερ παραπατούσε και ενώ πολλοί προσφέρθηκαν να τον βοηθήσουν εκείνος αρνήθηκε.Ηταν ανώτατος στρατιωτικός σύμβουλος στους 3 προέδρους και ειδικός στον χημικό και βιολογικό πόλεμο.

Οι αρχές επιβεβαίωσαν οτι ο δολοφονήθηκε αλλά αρνήθηκαν να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες. Το μόνο που είπαν είναι οτι αποκλείεται να δολοφονήθηκε από κακοποιούς του κοινού ποινικού δικαίου. 

Οι δολοφόνοι πέταξαν το πτώμα του σε έναν από τους 10 κάδους που άδειασε σε χωματερή ένα από τα απορριματοφόρα του δήμου.

Tags:

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ