Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"Να βάλουμε τους λαθρομετανάστες στα στρατόπεδα",προτείνει ο Καρατζαφέρης

09.03.2012 | 11:22

Να μεταφερθούν οι λαθρομετανάστες σε στρατόπεδα που εγκαταλείπει ο στρατός και να κάνουν χρήση των όπλων οι αστυνομικοί χωρίς περιορισμούς πρότεινε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ.Καρατζαφέρης στη διάρκεια συζήτησης επίκαιρης ερώτησης στη Βουλή προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη για θέματα ασφάλειας. «Δεν μπορούμε να είμαστε και πεινασμένοι και τρομαγμένοι» είπε ο κ. Καρατζαφέρης,ο οποίος πρόσθεσε:

«Όταν θα έρθουμε στα πράγματα θα διώξουμε όλους τους λαθρομετανάστες».

«Ο στρατός εγκαταλείπει στρατόπεδα. Βάλτε τους μέσα. Και θα τρώει όποιος παράγει για την Ελλάδα. Ένα πιάτο φαγητό για την Ελλάδα. Να ξέρει αυτός που έρχεται από το Αφγανιστάν ότι αν έρθει εδώ θα μπει σε στρατόπεδο, δεν θα κυκλοφορεί ελεύθερος να εγκληματεί. Και θα τρώει εάν παράγει» είπε χαρακτηριστικά ο Γ.Καρατζαφέρης.

Προσέθεσε δε ότι από τους παράνομους μετανάστες βγαίνουν ετησίως από τη χώρα 12 δισ. ευρώ. «Ό,τι και να κάνει ο Έλληνας, όποια θυσία και να κάνει, το έλλειμμα δημιουργείται από τα 12 δισ. που βγάζουν στη χώρα τους».

«Δεν θα πληρώνουμε ισοβίως το έγκλημα του Σαμαρά να ανοίξει τα σύνορα το 1991. Αυτό το έγκλημα δεν μπορεί να συνεχιστεί. Όταν θα έρθουμε στα πράγματα να ξέρουν ότι εμείς θα διώξουμε όλους τους λαθρομετανάστες, δεν θα αφήσουμε κανέναν» τόνισε.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ