Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"Να κατηγορηθεί για εσχάτη προδοσία η ΑΝΕΑΕΔ"!!!

22.06.2011 | 10:12

Η ΑΝΕΑΕΔ με την επιστολή  της προς τον ΥΕΘΑ ,έχει προκαλέσει θετικές και αρνητικές αντιδράσεις.Κάποιες απ΄ αυτές είναι ακραίες. Μία απ΄ αυτές τις ακραία αρνητικές έφθασε από απόστρατο στο Onalert.

Σχόλια για την επιστολή ΑΝΕΑΕΔ
Γράφει ο Ιδομενέας

 
«Δεινοί» ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΙ οι Πρόεδρος και η αναπλ. Γενικός Γραμματέας της ΑΝΕΑΕΔ! Τα δύο άρθρα (28 και 106) του Συντάγματος τα διάβασαν….δεν διάβασαν όμως τις πολλές σελίδες της Σύμβασης Δανειακής Διευκόλυνσης, η οποία κυρώθηκε με νόμο από τη Βουλή των Ελλήνων. Πως μπορείς να πείσεις για κάτι τους σκεπτόμενους πολίτες (όπως είναι και οι περισσότεροι στρατιωτικοί) εάν είσαι αδιάβαστος; (Η ημιμάθεια χειρότερη της αμάθειας).
Δυστυχώς, γι’αυτούς τους «έγκριτους νομικούς» της ΑΝΕΑΕΔ (και ευτυχώς για τη Δημοκρατία – όχι τη Νέα) αγνοούν παντελώς ένα άλλο Δίκαιο της Νομικής Επιστήμης, το ΠΟΙΝΙΚΟ! Αγνοούν τα άρθρα 134 (ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ), 135 (ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ), 157 (ΒΙΑ ΚΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ Ή ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ), 183 (ΔΙΕΓΕΡΣΗ), 184, 186 (ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ Ή ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑΤΟΣ), 190 (ΔΙΑΤΑΡΑΞΗ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ), 191, 192 κ.ά του ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ τα αγνοούν παρότι τα έχουν διαπράξει με την επιστολή τους!
Οι ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ της Δημοκρατίας μας πρέπει να επέμβουν αυτεπάγγελτα και να τους «μαζέψουν» (ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΦΩΡΟ) πριν είναι αργά.
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ!!!
 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ