Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νέες επιθέσεις του ΝΑΤΟ στη Τρίπολη,μακραίνει ο κατάλογος των θυμάτων.

25.05.2011 | 06:49
 Έξι νέες ισχυρές εκρήξεις ακούστηκαν τα μεσάνυχτα της Τρίτης στο κέντρο της Τρίπολης και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Μπαμπ Αλ-Αζίζιγια, που αποτελεί μόνιμο στόχο των αεροπορικών επιδρομών του ΝΑΤΟ, αφού φιλοξενεί οικίες του Λίβυου ηγέτη Μουαμάρ Καντάφι αλλά και κυβερνητικές και στρατιωτικές εγκαταστάσεις.

  

  Όπως μετέδωσαν δημοσιογράφοι του Γαλλικού Πρακτορείου, οι ισχυρές έκρηξεις σημειώθηκαν κοντά στο τμήμα που πιστεύεται ότι διαμένει ο Μουαμάρ Καντάφι και βρίσκεται πλησίον της τοποθεσίας που αποτέλεσε στόχο των χθεσινοβραδινών αεροπορκών επιδρομών της Συμμαχίας, που σύμφωνα με την κυβέρνηση της Λιβύης στοίχισαν τη ζωή τριών πολιτών και προκάλεσαν τον τραυματισμό 150.

   

Το κρατικό κανάλι αμέσως μετά την τελευταία έκρηξη τις απέδωσε στην επίθεση " των αποικιοκρατών σταυροφόρων της Δύσης ", εναντίον του λαού της Λιβύης.Ο απολογισμός των θυμάτων από τους αεροπορικούς βομβαρδισμούς του ΝΑΤΟ, στην Τρίπολη και τα προάστιά της, ανέρχεται πλέον στους 19, όπως μετέδωσε το βράδυ της Τρίτης το κρατικό κανάλι της Λιβύης, εμφανίζοντας ταυτόχρονα στιγμιότυπα αμάχων με τραύματα στο κεφάλι.

   

Τα πολεμικά αεροπλάνα του ΝΑΤΟ πραγματοποίησαν το τελευταίο διήμερο τις πιο άγριες επιδρομές κατά της πρωτεύουσας Τρίπολης, στην περιοχή που βρίσκονται τα κτήρια του Μουαμάρ Καντάφι και της οικογένειάς του, μετά την ανακοίνωση του Λευκού Οίκου πως είναι " αναπόφευκτο " να εγκαταλείψει την εξουσία ο Λίβυος ηγέτης.

   

" Δεκαεννέα πολίτες μετατράπηκαν σε " μάρτυρες " και 150 τραυματίστηκαν από τους βομβαρδισμούς των σταυροφόρων του ΝΑΤΟ στην Τρίπολη και στα προάστια ",ανέφερε το τηλεοπτικό κανάλι Τζαμαχιρίγια προβάλλοντας ταυτόχρονα στιγμιότυπα από τρεις νεαρούς πάνω σε φορεία, κατασκονισμένους με χαίοντα τραύματα στο κεφάλι.

   

Κυβερνητικός αξιωματούχος είχε δηλώσει νωρίτερα ότι τρείς άνθρωποι είχαν χάσει τη ζωή τους και 150 τραυματίστηκαν και ότι τα θύματα ήταν άμαχοι, κάτοικοι της περιοχής.

   

Το ΝΑΤΟ ανακοίνωσε ότι ο στόχος ήταν στρατιωτικές εγκαταστάσεις οι οποίες αποτελούσαν ορμητήριο για επιδρομές εναντίον του λαού της Λιβύης.
 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ