Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Ελληνικός στρατός να μην μετατραπεί σε...ελλαδικό

27.06.2012 | 17:41

Του ΖΩΗ Κ.ΜΠΕΧΛΗ ΠΝ
Πλωτάρχης ΥΙ
Ειδικός Παθολόγος


Μετά απο μια εναγώνιο προσπάθεια ενημέρωσης και νόμιμης δραστηριότητας, υπέρ των ενόπλων δυνάμεων, στις οποίες και υπηρετώ, διαπιστώνω ένα πολύ μεγάλο έλλειμα και εξηγουμαι

Διάβασα για τις προτεραιότητες των ενόπλων δυνάμεων. Πράγματι είναι σημαντικά όσα αναφέρονται  και είναι σημαντικά για τον οποιονδήποτε στρατό.....εθνικό ή μισθοφορικό.

Αναρωτιέται όμως κανείς ,για το αν εχει υποπέσει στην κοινή αντίληψη το γεγόνος ότι λίαν συντόμως, ο ελληνικός στρατός κινδυνεύει να μεταβληθεί, απο ελληνικός......σε ελλαδικό .
 ΔΗΛΑΔΗ απο στρατό των ελλήνων, σε στρατό ενός κράτους εθνικά αποχρωματισμένου και ενός κάποιου χώρου που αυξάνεται,η μελλοντικά...μειώνεται.
 
Είναι γνωστή διαφορά μεταξύ ελληνικού και ελλαδικού για να γίνω επεξηγηματικότερος,δια του παραδείγματος,
επισημαίνω ,ότι οι τούρκοι που ξεπατώσαν οι παππούδες μας ,με την λόγχη έως το 1913....ελλαδίτες ήταν,όχι όμως έλληνες.
Το μέγιστο πρόβλημα των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων είναι ένα και μοναδικό.....
Ο γνωστός για την αγάπη του σε όλους εμάς τους έλληνες ,κ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ,
 
σε ανύποπτο χρόνο και μη νοιώθοντας την ανάγκη προφανώς να ενημερώσει ,η να ζητήσει την γνώμη,ας πούμε της δημοκρατικής εθνικής αντιπροσωπείας(ΒΟΥΛΗ),αλλά ούτε και της τότε στρατιωτικής ηγεσίας,η οποία απαρτιζόταν απο τους κυρίους ΓΙΑΓΚΟ,ΦΡΑΓΚΟ,ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΤΗ,ΚΛΟΚΟΖΑ,


σε κάποιο διάλειμμα των σοβαρών του ενασχολήσεων ως ΥΕΘΑ,

αφαίρεσε απο τις εισαγωγικές εγκυκλίους των στρατιωτικών σχολών ,την προυπόθεση του ελληνικού γένους.
ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΞΚΟΣ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ,ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ,ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΩΓΗ.......
 
Εχουμε δηλαδή μια ευθεία επίθεση κατά του ελληνικού γένους και των γηγενών αυτόχθονων αυτού του τόπου και αυτού του γένους....του ελληνικού γένους.
Αυτό επισημάνθηκε απο εν αποστρατεία αξκούς σε εξώδικό τους προς τον πρόεδρο της δημοκρατίας ,ο οποίος μάλλον δεν έχει πρόβλημα.......
 
ο καθείς μπορεί να υποθέσει την εύλογη αιτία,εγώ δυσκολεύομαι να την καταλάβω....αλλά και προς την ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων η οποία μάλλον ....δεν ασχολήθηκε.

Εδώ μπορείτε να βρείτε το σχετικό,νομίζω και εσείς το δημοσιεύσατε ως ιστολόγιο, εδώ

Η συγκεκριμένη μεθόδευση,νόθευσης των αρχικών εγκυκλίων,οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην παράδοση της διοίκησης των ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ σε 20 χρόνια απο τώρα ,στα χέρια αλλογενών.

Δηλαδή τα τέκνα των πακιστανών,μπαγκλαντεσιανών,αφρικανών και γιατι όχι και τούρκων,(και αυτοί άνθρωποι είναι),που σύμφωνα με το έκτρωμα ΝΌΜΟΥ ΡΑΓΚΟΥΣΗ θα γεννηθούν 10 μέτρα μέσα απο την ελληνοτουρκική μεθόριο,θα έχουν την δυνατότητα να γίνουν αρχηγοί των ενόπλων δυνάμεων του τόπου......όχι του γένους ,διότι ως τότε θα μας έχουν εξαλείψει...μάλλον.
Αυτό είναι μια πράξη ύποπτη για προδοσία,η οποία ενεδύθη το κάλυμμα μιας ακόμη πολιτικής αυθαίρετης απόφασης,διότι ο έλεγχος των ενόπλων δυνάμεων ,είναι θέμα εθνικής κυριαρχίας,και είναι λογικό να απαιτούμε οι εθνικά κυρίαρχοι έλληνες,να ελέγχουμε τις ενοπλες δυνάμεις ,και όχι να παραδίδεται η εθνική μας κυριαρχία επ αυτών σε αλλογενείς.

ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΑΥΤΟ ,ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ,κάποιοι ,μέσα στην απελπισία του να βλέπουμε το άνοιγμα της κερκόπορτας στον ελληνικό στρατό,αποφασίσαμε να το θέσουμε υπόψιν του άλλου πόλου εθνικής εξουσίας ,που είναι η δικαιοσύνη, και προσφύγαμε στο ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ,με την πεποίθηση ,ότι η δικαστική εξουσία θα κάνει αυτό που προβλέπει και επιβάλλει η εθνική της συνείδηση ,και θα υπερασπιστεί το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΝΟΣ και την εθνική μας κυριαρχία.
Χωρίς φόβο σας λέω καθαρά ότι ως εν ενεργεία αξκος ,έβαλα την υπογραφή μου,απλά και μόνο διότι όταν ορκίζεσαι να βάλεις την ζωή σου μπροστά.....η υπογραφή μας είναι πολύ μικρή θυσία,ειδικά ,όταν υπάρχουν ακόμα και σε καιρό ειρήνης έλληνες που πεθαίνουν για να μείνει ο τόπος ελληνικός......οπότε ,τι είναι μια υπογραφή για το γένος,απολύτως τίποτα,και δεν αναφέρομαι μόνο στα ΙΜΙΑ.

Να τονιστεί ,ότι 
ο νυν υφυπουργος ΕΘΝ.ΑΜΥΝΗΣ,ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΤΗΣ,
 
δεσμεύτηκε σε εμένα προσωπικά και κατ ιδίαν ως αρχηγός ,ότι κατανοεί τι έχει συμβεί ,και θα ασχοληθεί με το θέμα.......ιδού λοιπόν πεδίον δόξης λαμπρό για την έναρξη μιας πολιτικής καρριέρας.


 Αυτή είναι η μοναδική προτεραιότητα την οποία περιμένω να τεθεί επί τάπητος.
Λυπάμαι πραγματικά που βρίσκομαι στην δύσκολη θέση να το επισημάνω ξανά .
Σας επισημαίνω δε ,ότι πέραν εμού που εμφανώς ασχολούμαι με το θέμα ,αποτρέποντας ,οχι πάντα επιτυχώς,άλλους συναδέλφους να εμπλακούν,για ευνόητους λόγους,το σύνολο των συναδέλφων,που κατανοεί,και αυτοό είναι η λέξη κλειδί....ΚΑΤΑΝΟΕΙ,τι κερκόπορτα άνοιξε......,περιμένει ,θα το πω σουλιώτικα,¨στο γελέκι και στο φτερό¨,την όποια εξέλιξη θα υπάρξει.
Τελειώνοντας την παρέμβαση αυτή ,θα ήθελα να κάνω μνεία τόσο όσων συνυπέγραψαν την προσφυγή μας στο ΣΤΕ,υπερασπιζόμενοι το γένος τους,όσο και ειδικά του συνταγματάρχη ε.α. κ.ΦΑΡΑΝΤΑΤΟΥ,ο οποίος συνέταξε μια μοναδικά επεξηγηματική επιστολή,εργασία, για το θέμα ,επισημαίνοντας όχι μόνο τον κίνδυνο,αλλά και εμμέσως ,πλήν σαφώς,τις διαδικασίες 5 φάλαγγας που αναπτύσσονται με τόσο μεγάλη επιτυχία.
Nα σημειώσω ότι η στάση του συμβουλίου επικρατείας,θα γίνει γνωστή στους έλληνες,την 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2012 όπου και εξετάζεται το θέμα της παράδοσης της διοίκησης των ενόπλων δυνάμεων σε αλλογενείς,στην ολομέλεια του,μετά απο αναβολή, που έλαβε λόγω των εκλογών,διότι περί βελούδινης παράδοσης πρόκειται.

 

ΣΧΟΛΙΑ