Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Καρατζαφέρης μιλά για "ενδεχόμενη εμφύλια σύρραξη"!

20.09.2011 | 10:45

Μέρες που ΄ναι ακούς τα πάντα. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ.Καρατζαφέρης κατέθεσε στη Βουλή ερώτηση στην οποία ρωτά πως ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση σκέφτεται να αντιμετωπίσει το ενδεχόμενο όχι απλώς κοινωνικής αναταραχής, αλλά και εμφύλιας σύρραξης!

Όλη η ερώτηση:

Η κατάσταση της οικονομίας είναι κάτι περισσότερο από τραγική. Οι διαρκείς περικοπές μισθών, η αύξηση της ανεργίας, τα απανωτά «χαράτσια» οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια τον ελληνικό λαό σε απόγνωση, που μπορεί να μετατραπεί σε κοινωνική αναταραχή, την οποία μάλιστα, ετοιμάζονται να υποδαυλίσουν οργανωμένοι φορείς της Πολιτείας. Όταν διατυπώνονται δημοσίως, είτε σε ανοιχτές συγκεντρώσεις ή από την τηλεόραση, προτροπές για μαζική αντίδραση απέναντι στη νομιμότητα, ο καθένας αντιλαμβάνεται ότι τέτοιες δηλώσεις μπορεί να χρησιμοποιηθούν για ανεξέλεγκτη «επαναστατική γυμναστική».

    Ερωτάσθε: 

   
1. Έχετε υπ’ όψιν σας τέτοιες προπαρασκευαστικές ενέργειες; 

   
2. Πώς σκέπτεστε να αντιμετωπίσετε το ενδεχόμενο ενός πιθανού διχασμού της ελληνικής κοινωνίας ή ακόμα και εμφύλιας συρράξεως, δεδομένης της πολιτικής πρακτικής σας που οδηγεί τη μία κοινωνική τάξη απέναντι στην άλλη;

   

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ