Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι Γερμανοί μας "στέγνωσαν" και κάνουν "μπίζνες" με τους Τούρκους!

21.02.2012 | 06:01Οι Γερμανοί πήραν ότι ήθελαν από τα Ελληνικά Ναυπηγεία,δηλαδή δισεκατομμύρια,δεν έχουν ακόμη αξιωθεί να παραδώσουν εκτός του ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ, ούτε ένα υποβρύχιο,απειλούν ως συνήθως και ταυτόχρονα πήγαν …για μπίζνες στη Τουρκία!

Γερμανοί και Τούρκοι υπέστησαν ήττα αυτές τις ημέρες αφού η Ινδονησία απέρριψε πρότασή τους για την αγορά υποβρυχίων U214. Η Τζακάρτα,προτίμησε τα U209s από τη Κορέα,αλλά το θέμα είναι ότι οι Γερμανοί έχουν μια εντελώς διαφορετική στρατηγική στην Τουρκία απ΄ ότι στην Ελλάδα.

Κι επειδή όλοι μας αυτή τη περίοδο έχουμε τάσεις αυστηρής αυτοκριτικής,μην βιαστούμε να ρίξουμε όλο το βάρος για την διαφορετική αντιμετώπιση που είχαν οι Γερμανοί στα ελληνικά ναυπηγεία σ΄ εμάς. Ασφαλώς για να γίνει ότι έγινε στο Σκαραμαγκά βρέθηκαν “πολλοί πρόθυμοι” εντός Ελλάδος,αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι Γερμανοί είχαν δείξει σημάδια σοβαρής αντιμετώπισης του Σκαραμαγκά. Τον πήραν “τσάμπα” και με μεγάλη προίκα και όταν εισέπραξαν αυτά που ήθελαν …απειλούσαν με πτώχευση. Και κατάφεραν μέσω της συμφωνίας με τον Σάφα να πάρουν παραγγελία για ακόμη δύο υποβρύχια.

Για να επιστρέψουμε στη τουρκο-γερμανικά ναυπηγική συνεργασία όμως

Η Τουρκία παρήγγειλε έξι υποβρύχια U214 ,πρόγραμμα που χρηματοδοτείται από γερμανικές τράπεζες.Γερμανοί και Τούρκοι έχουν δημιουργήσει ουσιαστικά κοινοπραξία με την οποία επιχείρησαν να πουλήσουν υποβρύχια στην Ινδονησία.Μπορεί τώρα να μην το κατάφεραν αλλά θα υπάρξουν κι άλλες πολλές ευκαιρίες.


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ