Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι Ρώσοι στέλνουν στόλο για τη Συρία.

30.09.2011 | 18:46
Πέντε  πολεμικά πλοία ανάμεσά τους κι ένα αεροπλανοφόρο στέλνει η  Ρωσία τον επόμενο μήνα στην Ανατολική  Μεσόγειο.Αποστολή η  στήριξη της Συρίας όπως αναφέρει το Κρεμλίνο. Σύμφωνα με το σχεδιασμό η ρωσική αρμάδα θα παραμείνει στη περιοχή κοντά τρεις μήνες,οι οποίοι αναμένεται να είναι καυτοί όχι μόνο για τη Συρία...
 
H «Sabah» αναφέρεται σε έκθεση μυστικών υπηρεσιών για την κατάσταση στη Συρία, σύμφωνα με την οποία το καθεστώς Άσαντ μοιράζει όπλα στους υποστηρικτές του, ενώ η αντιπολίτευση επιθυμεί την ανατροπή του καθεστώτος μέχρι την Εορτή των Θυσιών του Νοεμβρίου.
Το καθεστώς Άσαντ διένειμε 3 όπλα και 1000 σφαίρες σε κάθε οικογένεια που είναι πιστή στο καθεστώς, έχει σχηματίσει μισθοφορικό στρατό 10.000 εθελοντών με μηνιαίο μισθό 200 δολ. και έχει απομακρύνει 200 αξιωματικούς από το στράτευμα ως ύποπτους για διασυνδέσεις με την αντιπολίτευση.
Το καθεστώς Ασσαντ σε ένδειξη αντιποίνων για την τουρκική στάση απαγόρευσε την εισαγωγή αγαθών από την Τουρκία με αποτέλεσμα το τουρκικό εμπόριο να υποστεί ζημιά 1,2 δις δολ. από το μποϋκοτάζ.
 


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ