Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι απόστρατοι στη μεγάλη πορεία.

16.12.2010 | 06:27

Έγινε κι αυτό.Για πρώτη φορά απόστρατοι αξιωματικοί συμμετείχαν σε μεγάλη διαδήλωση της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ,δίπλα, δίπλα με εργαζόμενους απ΄ όλη την υπόλοιπη κοινωνία. Μαχητικοί οι απόστρατοι συγκεντρώθηκαν στο Αρχαιλογικό Μουσείο και συμμετείχαν με δικό τους μπλόκ και πανό στη πολύ μεγάλη πορεία. Η ΑΝΕΑΕΔ,εξέδωσε ανακοίνωση για τη συμμετοχή των αποστράτων στη συγκέντρωση και τη πορεία:
"Μήνυμα ενότητας και σύμπνοιας έδωσαν οι συνάδελφοι, από όλους τους Κλάδους των ΕΔ, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Συντονιστικής Επιτροπής Αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων για τη συμμετοχή μας στην πορεία διαμαρτυρίας, που διοργανώσαν η ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ σήμερα 15 Δεκεμβρίου 2010.Για πρώτη φορά στην ιστορία, απόστρατοι στρατιωτικοί έδωσαν ηχηρό «παρών» στον αγώνα της ελληνικής κοινωνίας, κατά της εξαθλίωσης, της έκπτωσης αξιών και της απαξίωσης των θεσμών.
Στον επίλογο της πορείας, ομάδα εκ των συμμετεχόντων συναδέλφων απέκλεισαν συμβολικά για 5 λεπτά την είσοδο του ΜΤΣ.
Η ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ. ως φορέας ενότητας όλων των αποστράτων των ΕΔ, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τα μέλη της, καθώς και όλους τους Συνδέσμους που συμμετείχαν σε αυτή τη πρώτη προσπάθεια ενότητας και συμπόρευσης.
Είμαστε ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ και όχι ΑΠΟΜΑΧΟΙ!
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να αλλάξουμε τα σχέδια αυτών που συνεχίζουν να αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς!"
Tags: ΔΕΛΤΙΟ

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ