Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι "καταπιεσμένοι" ψευτομουφτήδες της Θράκης στη κηδεία του Ντεκτάς!

19.01.2012 | 12:01
Οι “καταπιεσμένοι” ψευτομουφτήδες της Θράκης έσπευσαν στη κατεχόμενη Κύπρο για να παραστούν στη κηδεία του Ραούφ Ντεκτάς. Του ανθρώπου που αφιέρωσε τη ζωή του για να διχοτομήσει τη Κύπρο.

Οι “καταπιεσμένοι” ψευτομουφτήδες δεν χάνουν την ευκαιρία να προκαλούν.Πότε είναι η μαυροπράσινη “σημαία” της “ανεξάρτητης Θράκης” την οποία ξεδιάντροπα υψώνουν διάφοροι στη Θράκη και φαίνεται ότι οι “καταπιεσμένοι” ψευτομουφτήδες επικροτούν.

Τώρα θεώρησαν απαραίτητο να πάνε και να φωτογραφηθούν στη κηδεία του ανθρώπου που υποδέχτηκε τις δυνάμεις του Αττίλα …ως απελευθερωτικό στρατό και φωτογραφήθηκε μαζί τους.

Δεν φταίνε όμως οι “καταπιεσμένοι” ψευτομουφτήδες. Φταίνει τα απαράδεκτα ελληνικά κόμματα που στο βωμό της ψηφοθηρίας έχουν επιτρέψει να γίνονται στη Θράκη αυτά τα αίσχη.Ούτε καν το μήνυμα της πλειοψηφίας του κόσμου δεν μπόρεσαν να πάρουν χαμπάρι οι κομματικοί μηχανισμοί,όταν στις νομαρχιακές-δημοτικές εκλογές ο κόσμος αδιαφόρησε για τους συνδυασμούς που δήλωναν “τουρκικοί” και τους άφησε στην αφάνεια.Ούτε αυτό δεν λένε να καταλάβουν.

Συνεπώς τι φταίνε οι “καταπιεσμένοι” ψευτομουφτήδες. Αυτοί τη δουλειά τους κάνουν...

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ