Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι ...ξεχασμένοι της Κομοτηνής! Στρατιώτες 60 μέρες σε φυλάκιο

23.08.2012 | 00:11
Για “άγριο χώσιμο” σε φυλάκια του 511 ΜΤ/ΤΟ Κομοτηνής κάνουν λόγο στρατιώτες που υπηρετούν στη μονάδα.

Αναφέρουν μέσω του Δικτύου Ελεύθερων Φαντάρων “ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα όσον αφορά τα φυλάκια: «καθόμαστε τουλάχιστον 30 μέρες και κάποιοι συνάδελφοι κάθονται και 40-50 μέρες, ενώ μας δίνουν 2-3 μέρες τιμητική άδεια.

Μας λένε ότι δεν έχουν άτομα και συμβαίνει αυτό. Είμαστε μόνο 8 ένοπλοι με αποτέλεσμα να κάνουμε κάθε 6 ώρες υπηρεσία, μαζί και ο φαντάρος που μαγειρεύει, ο οποίος δεν έχει κάν ειδικότητα μάγειρα. Αποτέλεσμα είναι να κοιμόμαστε το πολύ 5 ώρες. Κάτω το τάγμα έχει 26 ένοπλους, μερικοί από αυτούς είναι σε μόνιμα πόστα όπως ΚΨΜ  και γραφεία.

Για μια ακόμη φορά εμφανίζεται το γνωστό, ακραίο θέμα των ελλείψεων στην επάνδρωση των μονάδων της παραμεθορίου που δεν οφείλεται φυσικά στη μείωση της θητείας αλλά στη μετατροπή του Στρατού σε πολιτικό εργαλείο εξυπηρέτησης του άθλιου πελατειακού συστήματος των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.

Οι συνάδελφοι φαντάροι χώνονται γιατί κανένας υπουργός Εθνικής Άμυνας δεν προχωρά σε αποφασιστικό κλείσιμο των άχρηστων μονάδων, αλλά αντίθετα για να εξασφαλίσουν ψήφους τα κόμματα εξουσίας, ανοίγουν και νέα στρατόπεδα στην «εμπόλεμη ζώνη» της Πελοποννήσου και της Μακεδονίας”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Ξέχασαν" τους Έλληνες στρατιωτικούς στο Κόσσοβο! Επιστολή κόλαφος!
 
 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ