Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι πετρελαιοπηγές της Λιβύης,στέρεψαν!

19.06.2011 | 06:05
Ο υπουργός Οικονομικών και Πετρελαίου των Λίβυων αντικαθεστωτικών εξεγερμένων, Αλι Ταρχούνι, δήλωσε αποκλειστικά σήμερα στο Ρόιτερς ότι, "περιήλθε σε ακινησία η πετρελαιοπαραγωγή στις περιοχές, που αυτοί ελέγχουν, επειδή έχουν προκληθεί σημαντικές ζημιές στην υποδομή της" από τις εχθροπραξίες. Διευκρίνισε συγχρόνως ότι "και τα διιλυστήρια στις περιοχές, που ελέγχουν οι εξεγερμένοι, δεν λειτουργούν, πλέον".

   

"Το αποτέλεσμα είναι ότι στερούμεθα ρευστού, όπως και πολλών άλλων αγαθών", πρόσθεσε ο αξιωματούχος. "Είναι μια αποτυχία. Είτε δεν ενδιαφέρονται τα δυτικά κράτη, είτε δεν καταλαβαίνουν", τί αντιμετωπίζουμε, επισήμανε.

   

"Ανθρωποι πέθαναν και πεθαίνουν γιαυτήν την Επανάσταση. Θα βρεθεί η λύση. Να είστε απολύτως βέβαιοι για τούτο:δεν υπάρχει περίπτωση να παραδοθούμε".

   

Εξάλλου, ο Ταρχούνι αναφέρθηκε στη συνεργασία των εξεγερμένων με το προσωπικό των πετρελαϊκών ομίλων Total(Γαλλία) και Wintershall(Γερμανία).

    "Θα τιμήσουμε καθένα απ τα συμβόλαιά μας. Εχθροί μου είναι, μόνον, ο Καντάφι κι οι φονιάδες του", δήλωσε ο Αλι Ταρχούνι καταλήγοντας.
 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ