Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ομολόγησε ότι είναι κατάσκοπος, η αμερικανίδα,λέει το Ιράν.

09.01.2011 | 10:57
Η Αμερικανίδα που συνελήφθη στο βορειοδυτικό Ιράν κοντά στα σύνορα με την Αρμενία και το Αζερμπαϊτζάν, παραδέχθηκε ότι διενήργησε κατασκοπεία, δήλωσε σήμερα στην ιρανική τηλεόραση ο στρατηγός Αχμάντ Γκαραβάντ, υποδιοικητής των ιρανών συνοριακών φρουρών. 

   

"Η ξένης εθνικότητας γυναίκα αυτή συνελήφθη από περίπολο των συνοριακών φρουρών επειδή κατέγραψε με κάμερα ιρανικές εγκαταστάσεις, συνοριακά φυλάκια, αγορές και ανθρώπους", δήλωσε ο στρατηγός Γκαραβάντ.

   

"Στη κατοχή της βρέθηκε σύγχρονος εξοπλισμός" και "κατά την πρώτη ανάκριση παραδέχθηκε τα γεγονότα", πρόσθεσε ο ιρανός διοικητής.

   

Χθες, ο στρατηγός Γκαραβάντ δήλωσε στα ιρανικά ΜΜΕ ότι "μια αμερικανίδα κατάσκοπος συνελήφθη στη Τζόλφα", μια περιοχή του βορειοδυτικού Ιράν στα σύνορα με την Αρμενία και με την αυτόνομη επαρχία Ναχιτσεβάν του Αζερμπαϊτζάν.

   

"Σύμφωνα με την υπηρεσία πληροφοριών των συνοριακών φρουρών, η γυναίκα αυτή, η οποία υποστήριξε ότι είναι τουρίστρια, συνελήφθη στις 5 Ιανουαρίου. Η αμερικανική υπηρεσία κατασκοπείας τής είχε αναθέσει αποστολή", πρόσθεσε. 

   

Κατά το στρατηγό Γκαραβάντ, η συλληφθείσα είναι περίπου 40 ετών και ονομάζεται Χαλ Ταλαγιάν.
Tags:

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ