Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πάλι ...πιστεύουν ότι βρήκαν το Καντάφι!

26.08.2011 | 21:09
 Ένας υπουργός του Εθνικού Μεταβατικού Συμβουλίου, βασικού πολιτικού οργάνου των εξεγερμένων στη Λιβύη, δήλωσε σήμερα ότι οι δυνάμεις τους περικυκλώνουν μια περιοχή της Τρίπολης όπου εκτιμάται ότι ενδέχεται να κρύβονται ο Μουάμαρ Καντάφι και άνθρωποι του περιβάλλοντός του, προσθέτοντας πως θα προσπαθήσουν να τους συλλάβουν. 

   

"Η περιοχή όπου βρίσκεται τώρα είναι υπό πολιορκία", δήλωσε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Ρόιτερς ο υπουργός Δικαιοσύνης Μοχάμεντ αλ Αλάγκι. "Οι αντάρτες παρακολουθούν την περιοχή και χειρίζονται το θέμα". 

   

Ο Αλάγκι, δικηγόρος ο οποίος είπε ότι ήλθε στην Τρίπολη για τη δημιουργία της νέας "νόμιμης εξουσίας", αρνήθηκε να προσδιορίσει πού ακριβώς βρίσκεται ο Καντάφι. 

   

Άλλοι αξιωματούχοι των εξεγερμένων δήλωσαν ότι ο Καντάφι έχει καταφύγει στην περιοχή Αμπού Σαλίμ, στο νότιο τμήμα της την πρωτεύουσας -- μια περιοχή όπου σημειώθηκαν συγκρούσεις τις τελευταίες ημέρες. 

   

Εξεγερμένοι δήλωσαν νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ότι νόμιζαν πως είχαν εντοπίσει τον Καντάφι, αλλά οι πληροφορίες αυτές αποδείχθηκαν ανακριβείς.


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ