Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

07.01.2012 | 00:52

Πάνω απ΄όλα τα ψηφαλάκια κ.Παπανδρέου.Ακόμη και στη Θράκη;

Πάνω απ΄ όλα …τα ψηφαλάκια! Το ΄χει γράψει και ο κ.Νίκος Παπανδρέου στο σενάριο της πολύ επιτυχημένης κινηματογραφικής ταινίας “Πρώτη φορά νονός”.Η ταινία βέβαια αναφερόταν στη Κρήτη. Αλλά και στη Θράκη τα ίδια και πολύ χειρότερα συνέβαιναν και συμβαίνουν.Πάνω απ΄ όλα …τα ψηφαλάκια! Το ΄χει γράψει και ο κ.Νίκος Παπανδρέου στο σενάριο της πολύ επιτυχημένης κινηματογραφικής ταινίας “Πρώτη φορά νονός”.Η ταινία βέβαια αναφερόταν στη Κρήτη. Αλλά και στη Θράκη τα ίδια και πολύ χειρότερα συνέβαιναν και συμβαίνουν.


Τα…ψηφαλάκια πάνω απ΄ όλα και στη Θράκη.Όχι τώρα,εδώ και χρόνια. Μόνο που τώρα πια έχουν αποθρασυνθεί όσοι εμφανίζονται δήθεν προστάτες των μουσουλμάνων,τους οποίους θέλοντας και μη προσπαθούν να τους κάνουν “τούρκους”.


Μεταξύ αυτών και ο κ.Ματαντζί που στη φωτογραφία ποζάρει δίπλα στον περιχαρή Γιώργο Παπανδρέου,από την εποχή που το ΠΑΣΟΚ κάλπαζε προς την εξουσία και ήθελε …κάθε ψηφαλάκι.

Τελικά το ΠΑΣΟΚ ,έγινε κυβέρνηση, ο Παπανδρέου,πρωθυπουργός και ο Μάταντζι βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Και ως τέτοιος έστειλε και φέτος το εξής πρωτοχρονιάτικο μήνυμα:

“Καθώς η Τουρκομουσουλμανική Κοινότητα της Δυτικής Θράκης γιορτάζει την νέα χρονιά, της εύχομαι υγεία, ευτυχία, επιτυχίες και είθε το 2012 να αποτελέσει την αρχή για νέες πολιτικές εξελίξεις σχετικά με την ύπαρξη της μειονότητας μας και την επίλυση των θεμάτων της”.

Και τώρα ο όχι πια και τόσο χαρωπός Γιώργος Παπανδρέου βλέπει και τα …ψηφαλάκια να χάνονται. Γιατί ο κατά δήλωσή του “τουρκομουσουλμάνος” Μάταντζι, άφησε να εννοηθεί ότι σκέφτεται να αποχωρήσει από το ΠΑΣΟΚ και να δημιουργήσει ή να συμμετάσχει σε νέο κομματικό φορέα που θα έχει ως στόχο να πείσει τους μουσουλμάνους της Θράκης ότι είναι …Τούρκοι αλλά δεν το ΄χουν καταλάβει. Προφανώς ούτε το τουρκικό προξενείο -που κακώς εξακολουθεί και λειτουργεί- ούτε οι “τουρκομουσουλμάνοι” θυμούνται το εκλογικό ποσοστό της Σιμπέλ στις τοπικές εκλογές.Ψηφαλάκια…γιοκ!


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ