Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παρελάσεις..με "αγελαδίτσα"!

25.03.2011 | 01:34
Οι σημερινές παρελάσεις μπορεί να κρύβουν παγίδες για τους πολιτικους που θα τους παρκολουθήσουν.

Η νέα μόδα των αποδοκιμασιών σε πολιτικούς προκαλεί ανησυχία για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, καθώς όλοι φοβούνται πως ο κόσμος αύριο κατά τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων μπορεί να κινηθεί επιθετικά εναντίον των πολιτικών με βρισιές, γιουχαρίσματα, γιαούρτια, ενώ φοβούνται και ακόμα πιο βίαιες αντιδράσεις. 

Ωστόσο, ο πρωθυπουργός έδωσε σαφή εντολή στους υπουργούς να είναι δίπλα στο λαό, λέγοντας χαρακτηριστικά πως "δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μας κλείσει στα γραφεία μας. Δεν μας ψήφισαν για αυτό οι πολίτες", προτρέποντας έτσι όλα τα μέλη του υπουργικού Συμβουλίου και τους βουλευτές να βρεθούν στις εορταστικές εκδηλώσεις. 

Πολλοί είναι οι βουλευτές και τα μέλη της κυβέρνησης που εμφανίζονται διστακτικοί να παραβρεθούν στις εκδηλώσεις. Ο κ. Πάγκαλος ως αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ήταν προγραμματισμένο να βρεθεί στο Ηράκλειο, αλλά αντί για εκείνον θα παραστεί ο υφυπουργός Εργασίας, Βασίλης Κεγκέρολγου. Σε αυτό φυσικά συνέβαλε και το περιστατικό στα Καλύβια όπου ο κ. Πάγκαλος δέχθηκε επίθεση με βρισιές και γιαούρτια. 


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ