Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παρέμβαση Προέδρου ΠΟΜΕΝΣ για τα Ειδικά Μισθολόγια - ΒΙΝΤΕΟ

13.05.2017 | 20:39
Ο Πρόεδρος της ΠΟΜΕΝΣ Δημήτριος Ρώτας έκανε παρέμβαση σε εκπομπή του ΣΚΑΙ και μίλησε για τα προβλήματα που ανακύπτουν από τις νέες ρυθμισεις για τα ειδικά μισθολόγια. Τονίζεται ότι η Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ σε επιστολή της χθες αναφέρει ότι η Πολιτεία οφείλει να εφαρμόσει τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας όσον αφορά τα ειδικά μισθολόγια που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις. Αυτό μεταξύ άλλων σημαίνει ότι η Πολιτεία οφείλει να επιστρέψει τους μισθούς των Στρατιωτικών στα επίπεδα που βρίσκονταν πριν από τον Αύγουστο του 2012. Περισσότερα για τις θέσεις της ΠΟΜΕΝΣ μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΠΟΜΕΝΣ είναι νόμιμα αναγνωρισμένη επαγγελματική Ομοσπονδία με την υπ’ αριθμ.16/2017 διαταγή του Ειρηνοδικείου Χαλανδρίου, καταχωρημένη στα βιβλία Ομοσπονδιών του Πρωτοδικείου Αθηνών με αριθμό μητρώου 844 και αριθμό βιβλίου συνδικαλιστικών οργανώσεων 6390.


Βίντεο: Παρέμβαση του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών Δημήτρη Ρώτα στον Σκάι και στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά.

 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ