Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Περικυκλωμένος ο ύποπτος των δολοφονιών της Τουλούζης. Συνδέεται με την Αλ Κάιντα; BINTEO

21.03.2012 | 10:11
   "Φαίνεται ότι ο ύποπτος ως δράστης των δολοφονιών της Τουλούζης και του Μοντομπάν "δεν θέλει να παραδοθεί", δήλωσε ο γενικός γραμματέας του Αντιπροσωπευτικού Συμβουλίου των Εβραϊκών Θεσμών στη Γαλλία Μαρκ Στούλμαν, που βρίσκεται έξω από την κατοικία όπου ο ύποπτος είναι περικυκλωμένος από την αστυνομία στην Τουλούζη και μετά τη συνάντησή του με τον υπουργό Εσωτερικών Κλοντ Γκεάν.

    Η γαλλική αστυνομία ανακοίνωσε ότι ύποπτος είναι ο 24χρονος Mohammed Merah, που κατάγεται από την Αλγερία.

    Σύμφωνα με πληροφορίες δημοσιογράφων της Le Figaro, η αστυνομία χρησιμοποιεί συσκευή υπέρυθρων ακτίνων για να εντοπίζει τις κινήσεις του υπόπτου μέσα από τους τοίχους του σπιτιού όπου έχει οχυρωθεί.

    Ο άνδρας που θεωρείται ύποπτος ως "ο δολοφόνος με το σκούτερ" είχε συλληφθεί στην επαρχία Κανταχάρ του Αφγανιστάν για πράξεις του κοινού ποινικού δικαίου, σύμφωνα με πηγή της έρευνας που επιβεβαίωσε σχετική πληροφορία του δικτύου Europe1.

    Κατά τη διάρκεια της νύκτας ένας άνδρας τηλεφώνησε στη σύνταξη του ενημερωτικού τηλεοπτικού δικτύου France 24 και αφού περιέγραψε λεπτομερώς τη σκηνή του εγκλήματος, δήλωσε ότι είναι ο δράστης των δολοφονιών. Η αστυνομία που ειδοποιήθηκε αμέσως θεώρησε αξιόπιστες τις δηλώσεις του άνδρα.

    Σύμφωνα με την αρχισυντάκτρια του γαλλικού τηλεοπτικού δικτύου που μίλησε μαζί του, ο άνδρας είπε ότι βρίσκεται σε σύνδεση με την αλ Κάιντα, ότι οι πράξεις του δεν είναι παρά η αρχή (μίας σημαντικής τρομοκρατικής εκστρατείας). Εξήγησε ότι είναι αντίθετος με τον νόμο για την ισλαμική μαντίλα και αγωνίζεται κατά της συμμετοχής της Γαλλίας στις επιχειρήσεις του ΝΑΤΟ στο Αφγανιστάν. "Οι εβραίοι σκότωσαν τους αδελφούς μας στην Παλαιστίνη", πρόσθεσε. Ο άνδρας ήταν ήρεμος, μιλούσε καλά. Στη συνέχεια είπε ότι είχε ανάγκη να ακουστεί. Δήλωσε επίσης ότι έχει βιντεοσκοπήσει όλες τις δολοφονίες και ότι θα τις αναρτήσει στο Ιντερνετ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ