Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ποιους "κωδικούς" της Άμυνας "στόχευσε" η τρόϊκα που προστάτευσε μεγάλες εταιρείες εξοπλισμών!

07.08.2012 | 00:01
Η ομάδα των “τροϊκανών” που διαπραγματεύθηκε με το ΥΕΘΑ για τα “ισοδύναμα” μέτρα ,είχε έρθει απολύτως προετοιμασμένη για να εκπληρώσει δύο αποστολές.
  • Η πρώτη ήταν να “προστατεύσει” τις μεγάλες εταιρείες οπλικών συστημάτων της Ευρώπης και των ΗΠΑ, οι οποίες έχουν θυσαυρίσει από την Ελλάδα ,αλλά δεν ήθελαν ούτε να ν΄ ακούσουν για “περικοπή” ή “μετακύλιση” δόσεων! Και ας έχουν εισπράξει το 70 ή και το 80% της αξίας των όπλων που έχουν πουλήσει! Οι τροϊκανοί απέρριψαν χωρίς πολλές κουβέντες το σχέδιο του ΥΕΘΑ ,λειτουργώντας ως “προστάτες” των εταιρειών που μας έχουν πουλήσει όπλα.
  • Οι “τροϊκανοί” είχαν “στοχεύσει” σ΄ έναν κωδικό με την ονομασία “υποστήριξη λειτουργικών δαπανών” . Το ποσό που περιελάμβανε ο κωδικός ήταν 400.000.000 εκατομμύρια και επέμειναν με ένταση να μάθουν που πάνε αυτά τα χρήματα. Όταν διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για ποσά που είχαν να κάνουν με τα “φύλλα πορείας” ,ζήτησαν την άμεση κατάργηση του κωδικού και φυσικά την περικοπή του ποσού.
  • οι υπάλληλοι της τρόϊκας έχουν επίσης εμμονή με το πτητικό είδομα που λαμβάνουν οι ιπτάμενοι της ΠΑ. Παρουσίασαν στοιχεία που τους έχουν δοθεί από τους …”καταδότες” τους, σύμφωνα με τα οποία το πτητικό το λαμβάνουν αυτή τη στιγμή 4.050!

Το νούμερο είναι εξωπραγματικό και δεν αφορά σίγουρα την ΠΑ,όπου οι δικαιούχοι πτητικού επιδόματος δεν ξεπερνούν τους 1700.

Προφανώς οι “πληροφοριοδότες” της τρόϊκας που δεν έχουν καμία σχέση με τις ΕΔ -ούτε καν σε επίπεδο…στρατιωτικής θητείας- έχουν συμπεριλάβει στην “αναφορά” τους, τους ιπταμένους όλων των ΕΔ και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Η τρόϊκα πιέζει αφόρητα για τα φύλλα πορείας και αν “περάσει” αυτή την περικοπή θα αρχίσει την ίδια τακτική και για το πτητικό.

Το ζητούμενο είναι ποιες θα είναι οι αντιστάσεις της ελληνικής πλευράς. Ο Παναγιωτόπουλος ο οποίος είχε μία σχετική συζήτηση με τους Αρχηγούς, κατάλαβε ότι το κόψιμο των φύλλων πορείας θα έχει δραματικές οικονομικές επιπτώσεις για τους στρατιωτικούς.

Για το πτητικό δεν υπήρξε καν συζήτηση. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύγκρουση! Ετοιμάζονταιι κινητοποιήσεις εν ενεργεία και αποστράτων ενάντια στις περικοπές

Οι "κόκκινες γραμμές" του ΥΕΘΑ που "μυρίζουν" παραίτηση. Και ποιος Αρχηγός το σκέφτεται

Ποιοι είναι οι Έλληνες "καταδότες" της τρόϊκας για την Άμυνα. Τι ζημιά έχουν κάνει

ΒΙΝΤΕΟ: Το πιο γενναίο κορίτσι του κόσμου! Στέκεται απέναντι στους στρατιώτες και δείτε τι λέει

Το συγκινητικό γράμμα του Γιούρι Γκαγκάριν στη γυναίκα του 2 ημέρες, πριν τη μεγάλη εκτόξευση-δείτε το βίντεο

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ