Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πρόκληση Μπαχτσελί "Θέλουμε τζαμί στη Θεσσαλονίκη"

09.07.2012 | 08:45


ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣΕπίθεση στον Διευθυντή Θρησκευτικών Υποθέσεων της Τουρκίας, εξαπέλυσε ο ηγέτης των Γκρίζων Λύκων Ντεβλέτ Μπαχτσελί, επειδήτην Πέμπτη επισκέφθηκε το Οικουμενικό Πατριαρχείο. Ο Μπαχτσελί ζήτησε από την κυβέρνηση Ερντογάν « πρώτα υπερασπιστεί τα δικαιώματα των αδελφών μας στη Θράκη». Παράλληλα ζήτησε την λειτουργία τζαμί στη Θεσσαλονίκη!
Ο πρόεδρος του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης δήλωσε « όταν ο διευθυντής Θρησκευτικών Υποθέσεων όταν επισκέφθηκε το Πατριαρχείο στο Φανάρι και αναφέρθηκε για την επαναλειυτουργία της Θεολογικής Σχολής την ώρα που υπάρχουν πληγές των ομοεθνών μας, που ματώνουν. Αυτό δεν είναι δίκαιο. Όσοι ασχολούνται για να δώσουν τα δικαιώματα των μειονοτήτων ας δώσουν την προσοχή του στα αδέλφια μας στη Δυτική Θράκη και να ακούσουν τγις κραυγές αγωνίας τους”

O Mπαχτσελί κάλεσε να ανοίξει το τζαμί Ισχάκ Πασά της Θεσσαλονίκης! « Όσοι προσπαθούν και εργάζονται για την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης δηλάδη το AKP ας επουλώσουν κάποιες πληγές και ας προσπαθήσουν να επαναλειτουργήσει το τζαμί Ισχάκ Πασά το οποίο είναι κληρονομιά των προγόνων μας. Είναι ντροπή οι ομοεθνείς μας που ζουν στη Θεσσαλονίκη να ζουν προσεύχονται σε χώρους στα υπόγεια.
Ο Μπαχτσελί είχε επισκεφθεί τη Δυτική Θράκη και τη Θεσσαλονίκη πριν από 10 ημέρες. Όσοι είχαν δώσει άδεια στην επίσκεψη του Γκρίζου Λύκου στην περιοχή να «χαίρονται» τα αποτελέσματα τους.
 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ