Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πρωτοβουλίες για τους μετανάστες της Υπατείας, αναλαμβάνουν Βενιζέλος και Καστανίδης.

03.03.2011 | 13:43
 
Ο υπουργός Άμυνας μιλώντας πριν από λίγο σε επιτροπή της βουλής, ανέφερε ότι δεν πρέπει να υπάρξει καμία απώλεια από τους απεργούς πείνας: “Θα ασκήσω όλη μου την επιρροή στους συναρμόδιους υπουργούς, ώστε να βρεθεί λύση.
Νωρίτερα πάντως και ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χάρης Καστανίδης, διαβεβαίωσε ότι για ένα χρόνο δεν θα απελαθεί κανείς από τους μετανάστες απεργούς πείνας.
Είπε ότι η μόνη διέξοδος είναι να υπαχθούν σε καθεστώς ανοχής, κατά τη διάρκεια του οποίου θα πρέπει να γίνει διάλογος προκειμένου να εξεταστούν τα αιτήματά τους.

«Η κυβέρνηση δεν θέλει να χαθεί καμία ανθρώπινη ζωή» τόνισε ο κ. Καστανίδης, μιλώντας στη ΝΕΤ. «Προτείνουμε μία συμβιβαστική λύση» τόνισε ο κ. Καστανίδης, χωρίς αυτό να σημαίνει-όπως υπογράμμισε-ότι θα πρέπει να εκβιάζεται μία ολόκληρη χώρα.

Ο ίδιος κάνει έκκληση προς τους μετανάστες να δείξουν και οι ίδιοι κατανόηση και να δεχτούν το διάλογο με την κυβέρνηση. Όπως τόνισε, υπάρχουν συγκεκριμένοι υπουργοί που θέλουν να συζητήσουν με τους απεργούς πείνας και εκείνοι δεν τους δέχονται.


 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ