Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ραγκούσης: Μαζεύονται σύννεφα στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου

15.01.2012 | 13:52
Με κάθε τρόπο πρέπει να ανατραπεί το κλίμα ανασφάλειας και αβεβαιότητας που κυριαρχεί στη χώρα, είπε, κατά την ομιλία του την δεύτερη ημέρα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ , ο αναπληρωτής υπουργός Αμυνας Γιάννης Ραγκούσης.

«Δεν υπάρχει τίποτα πιο πατριωτικό από το να φύγει ο φόβος, η ανασφάλεια και η αβεβαιότητα από την χώρα. Εάν παραταθεί η σημερινή κατάσταση υπάρχει ο κίνδυνος να μετατραπεί σε εθνική κρίση, καθώς μαζεύονται τα σύννεφα στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Ραγκούσης τάχθηκε ευθέως υπέρ της πρότασης να εκλεγεί η νέα ηγεσία από τη βάση αφού το προβλέπει ξεκάθαρα το καταστατικό του Κινήματος.

«Αυτονόητη και ενδεδειγμένη πορεία είναι η εκλογή ηγεσίας από την βάση. Δεν ήταν καιροσκοπική επιλογή από τον Γιώργο Παπανδρέου να καθιερωθεί με τον τρόπο αυτό αλλά πρόκειται βαθιά πολιτική για να είναι ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ενισχυμένος πολιτικά».

Ο πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, και εκ των στενών συνεργατών του κ. Παπανδρέου από το 2004, απάντησε σε όσα στελέχη επιδιώκουν καταγραφή απόψεων με ψηφοφορίες και προεκλογικές εσωκομματικές διαδικασίες.

«Δεν στέκει ο ισχυρισμός ότι δεν μπορεί σε αυτή τη φάση να γίνει προεκλογικού τύπου εκστρατεία. Έχει ήδη αρχίσει από την ώρα που ο Γ. Παπανδρέου παραιτήθηκε από πρωθυπουργός και δεν βλέπω να έχει προκαλέσει κάποιο πρόβλημα.

«Με βάση το καταστατικό δεν χρειάζεται να γίνει ψηφοφορία στο Εθνικό Συμβούλιο γιατί είναι σαν μια Επιτροπή της Βουλής να ψηφίζει αν θα λειτουργεί βάσει του Συντάγματος ή όχι».

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ